Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!! «Μόδα» στην Κύπρο οι μπομπονιέρες με ζωντανές χελώνες!

 Αντιδράσεις από οργανώσεις και φορείς για τους νεόνυμφους που μαζί με τα κουφέτα δίνουν ζωντανά χελωνάκια ή χρυσόψαρα - Είναι παράνομη η ...

 Αντιδράσεις από οργανώσεις και φορείς για τους νεόνυμφους που μαζί με τα κουφέτα δίνουν ζωντανά χελωνάκια ή χρυσόψαρα - Είναι παράνομη η πράξη αναφέρει το φιλοζωικό κόμμα της Κύπρου

Κουφέτα με ζωντανά χελωνάκια μοιράζουν νεόνυμφοι στην Κύπρο, προκαλώντας την αντίδραση, καλεσμένων σε γάμους. Πρόκειται για «μόδα» με μπομπονιέρες οι οποίες είναι δεμένες σε χελωνάκια ή σε διάφανες πλαστικές σακούλες με χρυσόψαρα!


Το «Κόμμα για τα Ζώα» Κύπρου σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι είναι παράνομη η πράξη της διάθεσης ζωντανών (ή νεκρών ζώων) ως δώρα σε εκδηλώσεις όπως γάμους, χοροεσπερίδες, Χριστούγεννα ή Πάσχα.


Σημειώνει ότι υπήρχε περίπτωση διάθεσης ζωντανών χελώνων (αντί για μπομπονιέρες) σε εκδήλωση γάμου, προτρέποντας όπως αφήσουμε τα ζώα στο ζωικό τους βασίλειο μακριά από τις δικές μας εκδηλώσεις.


Καλεί δε τις αρμόδιες αρχές (Κτηνιατρικές υπηρεσίες) να πράξουν ό,τι χρειάζεται για εξάλειψη του φαινομένου, αναφέροντας ότι χρειάζονται αυστηρότερα και πιο δραστικά μέτρα ή περισσότερη διαφώτιση από τις αρμόδιες αρχές ώστε να καταστήσουν ξεκάθαρα τις ευθύνες έναντι του νόμου περί ευημερίας και προστασίας των ζώων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.