Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βρετανία: Μεγαλώνει η πράσινη λίστα της – Ακόμη εκτός η Ελλάδα και αγωνία για τον τουρισμό

 Αναθεώρησε την «πράσινη λίστα» της η Βρετανία, εντάσσοντας σε αυτήν 16 δημοφιλείς προορισμούς, από τους οποίους όταν επιστρέφουν οι Βρετα...

 Αναθεώρησε την «πράσινη λίστα» της η Βρετανία, εντάσσοντας σε αυτήν 16 δημοφιλείς προορισμούς, από τους οποίους όταν επιστρέφουν οι Βρετανοί δεν θα χρειάζεται να υποβάλλονται σε καραντίνα 10 ημερών.



Οι νέοι προορισμοί, που προστίθενται στη λίστα, είναι οι Βαλεαρίδες Νήσοι, η Μαδέιρα, η Μάλτα, το Ισραήλ, διάφορα νησιά της Καραϊβικής και διάφορες βρετανικές υπεράκτιες περιοχές όπως τα Μπαρμπέιντος. Πάντως, στην αναθεωρημένη λίστα, δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα, κάτι που αυξάνει την αγωνία των τουριστικών επιχειρήσεων στη χώρα μας.


Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ από την Τετάρτη 30 Ιουνίου και δεδομένου ότι η λίστα αναθεωρείται κάθε τρεις εβδομάδες, πρέπει να σημειωθεί ότι ουσιαστικά η βρετανική αγορά θα μείνει κλειστή για τον ελληνικό τουρισμό για το μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου.


Πάντως, αγωνία επικρατεί σε πολλά σημεία του πλανήτη για την ινδική μετάλλαξη η οποία διασπείρεται ταχύτατα και είναι κατά 50% πιο μεταδοτική από τη βρετανική.


Σημειώνεται πως Άνγκελα Μέρκελ και Εμανουέλ Μακρόν εισηγούνται καραντίνα σε όλους όσοι προέρχονται εκτός ΕΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.