Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γλυκά Νερά – «Το μωρό μας δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη μανούλα είχε...»... Η υποκρισία του πιλότου στην κηδεία της Καρολάιν

Τι έλεγε στον επικήδειο της 20χρονης που ο ίδιος δολοφόνησε – Είχε ξεγελάσει γνωστούς και φίλους με την στάση του – Ο 32χρονος πιλότος είχε...





Τι έλεγε στον επικήδειο της 20χρονης που ο ίδιος δολοφόνησε – Είχε ξεγελάσει γνωστούς και φίλους με την στάση του – Ο 32χρονος πιλότος είχε αποχαιρετήσει την Καρολάιν χωρίς να αφήσει ούτε στιγμή το παιδί από την αγκαλιά του - Δείτε βίντεο

Με «οσκαρική ερμηνεία» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, είχε καταφέρει να ξεγελάσει γνωστούς και οικείους για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά και την δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν.

Χαρακτηριστικός της υποκρισίας του ήταν ο επικήδειος που είχε απαγγείλει κατά την ταφή της άτυχης 20χρονης μανούλας στην Αλόννησο, όταν και περίλυπος έλεγε μπροστά στο μαυροφορεμένο πλήθος που είχε βρεθεί στο νεκροταφείο για το τελευταίο αντίο, πόσο λυπημένος ήταν και πόσο άτυχη είναι η κόρη της που δεν θα γνωρίσει «πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της».

Ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος την Πέμπτη ομολόγησε ότι έπνιξε τη νεαρή μητέρα όταν του ανακοίνωσε ότι ήταν αποφασισμένη να πάρει το παιδί και να τον εγκαταλείψει, είχε πάει στην κηδεία της κρατώντας στην αγκαλιά του την 11μηνών κόρη τους, Λυδία, που έμεινε ορφανή. Ο πιλότος ράγισε καρδιές στον επικήδειο τον οποίο εκφώνησε, αντικρίζοντας το άψυχο σώμα της συντρόφου του, λίγες ώρες αφότου είχε σκοτώσει την άτυχη κοπέλα με τα ίδια του τα χέρια.

«Ήμουν τυχερός που σε γνώρισα, πολύ τυχερός που με αγάπησες, ακόμη πιο πολύ τυχερός που είσαι η μητέρα του παιδιού μου. Η Λυδία θα μεγαλώσει χωρίς να θυμάται την υπέροχη μανούλα της, αλλά η Καρολάιν, που ήταν η χαρά της ζωής θα είναι για πάντα κοντά μου μέσα από τη Λυδία...» είχε πει.

Το «παρών» στο ύστατο χαίρε στην 20χρονη σύζυγο, μάνα, κόρη, φίλη έδωσαν όλοι όσοι τη γνώρισαν στην Αλόννησο, όσοι μεγάλωσαν μαζί της, κάθισαν στα ίδια θρανία, αθλήθηκαν μαζί της, την είδαν από παιδί να εξελίσσεται σε μια νέα, δυναμική γυναίκα με πάθος για τη ζωή και όνειρα που είχαν αρχίσει να γίνονται πραγματικότητα μαζί με τον άνδρα που επέλεξε να περάσει μαζί του τη ζωή της.

H κηδεία της Καρολάιν είχε γίνει στην Αλόννησο, μετά από παράκληση της μητέρας της προς τον γαμπρό της, αφού ο πατέρας της κοπέλας λόγω προβλημάτων υγείας δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Η μητέρα της Καρολάιν συνόδευσε τη σορό του παιδιού της στην Αλόννησο, ταξιδεύοντας μαζί με τους γονείς του γαμπρού της.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.