Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γλυκά Νερά: Γεωργιανός ισχυρίζεται ότι... τον βασάνιζαν για να ομολογήσει πως σκότωσε την Καρολάιν...!!!

Ο Γεωργιανός, που συνελήφθη στα σύνορα στον Έβρο, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν στο σπίτι της στα Γλύκα Νερά, καταγγέλλει ότι...








Ο Γεωργιανός, που συνελήφθη στα σύνορα στον Έβρο, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν στο σπίτι της στα Γλύκα Νερά, καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βασανισμού και ότι οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον κάνουν να ομολογήσει ότι σκότωσε την 20χρονη. 

 Ο 36χρονος έδωσε συνέντευξη μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού στο κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της Γεωργίας, Imedi TV, στις 18 Ιουνίου, μια ημέρα μετά την ομολογία του συζύγου της Καρολάιν.

«Τέσσερις μέρες με είχαν δεμένο σε μια καρέκλα. Με χτυπούσαν πολύ άσχημα οι αστυνομικοί, ζαλιζόμουν κι όταν κουραζόταν ο ένας, συνέχιζε ο άλλος. Δεν με ρωτούσαν τίποτα, μόνο μου έλεγαν να ομολογήσω ότι σκότωσα την κοπέλα. 

Δεν ήξερα για ποια κοπέλα μιλούσαν. Μου έλεγαν “Εσύ τη σκότωσες”. Μετά έμαθα ότι τη σκότωσε ο άντρας της και ότι με κατηγορούσαν για κλοπή. Δεν έχω καμία σχέση με καμία κλοπή. Είχα μόνο πλαστά χαρτιά» δήλωσε μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα imerodromos.gr.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.