Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός πήρε γλυκά από ζαχαροπλαστείο και ξέχασε το... όπλο του...!!!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη όταν ένας αστυνομικός ξέχασε σε ζαχαροπλαστείο το όπλο του μαζί με τα φυσίγγια. Όπως ...






Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη όταν ένας αστυνομικός ξέχασε σε ζαχαροπλαστείο το όπλο του μαζί με τα φυσίγγια.

Όπως μετέδωσε το Open, ο αστυνομικός επισκέφτηκε ένα από τα πιο φημισμένα ζαχαροπλαστεία της Θεσσαλονίκης που βρίσκεται σε μεγάλο εμπορικό κέντρο της πόλης, προκειμένου να πάρει γλυκά. Φεύγοντας όμως άφησε πίσω το σακίδιό του, μέσα στο οποίο υπήρχαν το όπλο του, φυσίγγια και προσωπικά αντικείμενα. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο αστυνομικός δεν αντιλήφθηκε ότι κάτι του έλειπε και δεν αναζήτησε το σακίδιό του, αλλά οι υπάλληλοι του ζαχαροπλαστείου ήταν αυτοί που το εντόπισαν και το παρέδωσαν στον υπεύθυνο ασφαλείας του εμπορικού κέντρου. Αυτός με τη σειρά του κάλεσε την αστυνομία.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.