Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Σκοπιανοί με τον ήλιο της Βεργίνας, το «κετσέ» και το φέσι φώναζαν για «Μακεδονία» στο Βουκουρέστι

Η ποδοσφαιρική ομάδα των Σκοπίων ηττήθηκε προχθες με 3:1 στον αγώνα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από την Αυστρία. Λέει το Σκοπιανό δημο...




Η ποδοσφαιρική ομάδα των Σκοπίων ηττήθηκε προχθες με 3:1 στον αγώνα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από την Αυστρία.

Λέει το Σκοπιανό δημοσίευμα: «Η εθνική μας ομάδα έκανε ένα παιχνίδι, αλλά, η έλλειψη εμπειρίας σε τέτοιους μεγάλους αγώνες ήταν εμφανής», σημειώνει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

»Στο Βουκουρέστι ένας μεγάλος αριθμός πολιτών συμπατριωτών μας παρακολούθησε τον αγώνα ευχόμενος ολόψυχα για τη «Μακεδονία».

Η «Μακεδονία» φαίνεται, τελικά, ενωμένη μετά από 30 χρόνια, και αυτό φαίνεται από την ιστορική φωτογραφία του Ρίστε Πετρέσκι από την Αχρίδα, ο οποίος μαζί με τους φίλους του Μαντρίτ Οσμάνι και Ταλάτ Ντεμιράλι φωτογραφήθηκαν στο Βουκουρέστι και την ανέβασαν στο Facebook.

Και αυτό είναι ένα δείγμα, καθώς σημειώνεται στα ΜΜΕ, οι «πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας» τραγουδούσαν στο Βουκουρέστι το δημοφιλές παραδοσιακό τραγούδι «Στον Κάμπο της Θεσσαλονίκης».
--

The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.