Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Σε μία εβδομάδα οι ανακοινώσεις, τα σενάρια

Η κυβερνητική εκπρόσωπος συμπλήρωσε ότι προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένονται και εξελίξεις αναφορικά με τις δραστηριότητες που...

Η κυβερνητική εκπρόσωπος συμπλήρωσε ότι προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένονται και εξελίξεις αναφορικά με τις δραστηριότητες που θα εκκινήσουν σε μεταγενέστερο χρόνο, όπως τα πόσα άτομα θα βρίσκονται στις δεξιώσεις.


Παράλληλα, η κα Πελώνη ανέφερε ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής (ξεκίνησε στις 13:00 της Παρασκευής 4 Ιουνίου) «δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό, καθώς η συζήτηση θα αφορά τα πρωτόκολλα του τουρισμού».


Σε ερώτηση, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, για το αν θα εφαρμοστούν στις εισόδους της χώρας τα πρόσθετα μέτρα ελέγχου (όπως τα τεστ αναπνοής) ώστε να εντοπίζονται όσοι (ίσως) προσκομίζουν πλαστά τεστ και πιστοποιητικά εμβολιασμού, η κα Πελώνη σημείωσε ότι η χώρα έχει θέσει σε εφαρμογή το δικό της πιλοτικό πρόγραμμα αλλά και το ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού.


«Αυτό που έχει σημασία είναι να διευκολύνονται και οι άνθρωποι που έρχονται στη χώρα μας», σημείωσε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος.


Τα σενάρια για το ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ίδια κυβερνητικής εκπροσώπου στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών την Πέμπτη, αναφορικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας που ισχύει από τις 00:30 έως τις 5:00 τα ξημερώματα, δεν τίθεται θέμα άρσης του μέτρου της νυχτερινής απαγόρευσης πριν από τα μέσα Ιουνίου.


«Δεν έχουμε τελειώσει με τον ιό. Δεν περιμένω να αποφασιστεί κάτι για την άρση της απαγόρευσης νυχτερινής κυκλοφορίας, α πρέπει να κάνουμε υπομονή έως τα μέσα Ιουνίου», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος.


Σύμφωνα πάντως με όσα μετέδωσε ο Alpha, εξετάζεται η παράταση της έναρξης ισχύος της απαγόρευσης κατά μισή ή μία ώρα, δηλαδή από τις 12:30 τη νύχτα στη 01:00 ή 01:30 τα ξημερώματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.