Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γλυκά Νερά: Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη πήρε ο πιλότος - Το έγκλημα και η ομολογία που συγκλόνισαν

Την Τρίτη πρόκειται να απολογηθεί στον ανακριτή ο πιλότος, που ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία της συζύγου του, μέσα στη μεζονέτα όπου διέμε...





Την Τρίτη πρόκειται να απολογηθεί στον ανακριτή ο πιλότος, που ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία της συζύγου του, μέσα στη μεζονέτα όπου διέμεναν με την 11μηνών κορούλα τους, στα Γλυκά Νερά. 

Ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του για τη δολοφονία που συντάραξε την Ελλάδα. Ως εκ τούτου, θα επανέλθει στο γραφείο του ανακριτή στις 10 το πρωί της Τρίτης. Σημειώνεται ότι ο αδίστακτος δολοφόνος οδηγήθηκε νωρίτερα στα δικαστήρια, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Φορούσε μάσκα και αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ αίσθηση προκάλεσε ότι εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ψυχρός και ανέκφραστος, χωρίς να σκύψει στιγμή το κεφάλι του.

Ο πιλότος, που επί 37 ημέρες προσπαθούσε να πείσει την αστυνομία και την κοινή γνώμη, ότι ληστές ήταν εκείνοι που σκότωσαν την άτυχη Καρολάιν, ομολόγησε τελικά χθες τη φρικτή πράξη του. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώπιον του δικαστικού λειτουργού εμφανίστηκε αμίλητος, ενώ, όπως ανέφεραν οι συνήγοροί του, δηλώνει τώρα μετανιωμένος και... συντετριμμένος για όσα έγιναν μέσα στη μεζονέτα της φρίκης. Οι συνήγοροι που παρέλαβαν την πολυσέλιδη δικογραφία, επιφυλάχθηκαν να προβούν σε δηλώσεις την ημέρα της απολογίας του εντολέα τους, ώστε να έχουν μελετήσει τα στοιχεία της υπόθεσης.

Δείτε πλάνα από τη στιγμή που ο 33χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια:

Δεν έπεισε τον εισαγγελέα - "Δεν έχει αναστολές"

Νωρίτερα, ο 33χρονος δεν έπεισε τον εισαγγελέα για τους ισχυρισμούς του, με αποτέλεσμα να του ασκηθεί ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν. Συγκεκριμένα τα κακουργήματα είναι: Ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχολογική κατάσταση και κακοποίηση ζώου. Τα πλημμελήματα είναι: ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του και ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση.

Εις βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης καθώς θεωρείται ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητάς του (πιλότος) και της οικονομικής του επιφάνειας, αλλά και ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εξαιτίας αφενός του τρόπου που σκότωσε την Καρολάιν και αφετέρου επειδή παραπλάνησε τις αρχές με ψευδή στοιχεία που δείχνουν ότι δεν έχει αναστολές.

Τα στοιχεία "κλειδιά" για την εξιχνίαση της δολοφονίας - Τι πρόδωσε τον πιλότο, πώς ομολόγησε


Τον τρόπο με τον οποίο τελέστηκε το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν και δράστη τον πιλότο σύζυγό της και το πώς εξιχνιάστηκε η υπόθεση με την απόσπαση της ομολογίας του δράστη, περιέγραψαν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, σημείο "κλειδί" στην εξιχνίαση της υπόθεσης ήταν η σχέση εμπιστοσύνης που καλλιέργησαν οι αστυνομικοί με τον σύζυγο της άτυχης Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ενώ κρίσιμο ρόλο έπαιξε το ψηφιακό υλικό που είχαν στη διάθεσή τους και οι έντονες αναντιστοιχίες που υπήρχαν εξαρχής στις καταθέσεις του δράστη, ο οποίος έπαιζε θέατρο επί 37 ημέρες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές Αρχές αλλά και την κοινή γνώμη.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.