Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Μπουρλότο» Πεκέρ στην τουρκία! Θα αποκαλύψω πως σφετερίστηκαν τις περιουσίες Ελλήνων, δολοφονώντας μέχρι και ανθρώπους...!!!

Νέα αποκάλυψη από τον αρχιμαφιόζο Πεκέρ που θα συνταράξει "συθέμελα" την Τουρκία ΟΠεκέρ άρχισε να "κελαηδάει" και οι πλ...





Νέα αποκάλυψη από τον αρχιμαφιόζο Πεκέρ που θα συνταράξει "συθέμελα" την Τουρκία

ΟΠεκέρ άρχισε να "κελαηδάει" και οι πληροφορίες έχουν κατακλύσει την Τουρκία. Κανείς δεν αντιδρά. Η μία πλευρά, λέει ότι ο Πεκέρ αγανακτισμένος, αποφάσισε να ρίξει την κυβέρνηση, αν δεν του δώσουν πίσω την ηρεμία του και τη σιγουριά πως αν επιστρέψει, δεν θα τον σκοτώσει ο Τσάκιτζι. Η άλλη πλευρά λέει ότι ο Πεκέρ είναι "βαλτός" από τον Ερντογάν για να "φάει" τον πανίσχυρο πλέον Σοϊλού.με αντάλλαγμα την ασφαλή επιστροφή του στην Τουρκία.

Σε όλα τα βίντεο μέχρι στιγμής ο Πεκέρ έχει "πετάξει" κατηγορίες που δεν εμπλέκουν έμμεσα τον Ερντογάν. Κανείς δεν μιλά. Γιατί ξέρει ότι αν τολμήσει να πει πως ο Πεκέρ λέει ψέματα, τότε θα έρθει η μαγνητοσκοπημένη/ηχογραφημένη απόδειξη από τον αρχιμαφιόζο, κάτι που έχει κάνει και στο παρελθόν, κυριολεκτικά εξευτελίζοντας αρκετούς ανθρώπους, ακόμη και τον Ερντογάν. Που από ότι φαίνεται τον κρατάει για τελευταίο χαρτί.


Και έρχεται νέα αποκάλυψη από τον αρχιμαφιόζο Πεκέρ που θα συνταράξει συθέμελα την Τουρκία. Για το πώς σφετερίστηκε τις περιουσίες των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, δολοφονώντας μέχρι και ανθρώπους ο πανίσχυρος Τούρκος επιχειρηματίας Ντεμιρορέν και κάτοχος των μεγαλύτερων μίντια στην Τουρκία, αναμένεται να αποκαλύψει ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, Σεντάτ Πεκέρ, στο νέο βίντεο που θα κυκλοφορήσει, σύμφωνα με ανάρτησή του στο Twitter.

Ίσως, να δώσει φως και στην ανεξιχνίαστη δολοφονία του Γιώργου Παπαδόπουλου στη δεκαετία του ‘60 που είχε τεράστια περιουσία.

Το αφεντικό της μαφίας Σεντάτ Πεκέρ αποκάλυψε την Τετάρτη ότι αναγκάστηκε να αλλάξει την τοποθεσία του, επειδή δέχθηκε επίθεση στο ξενοδοχείο όπου διέμενε με την οικογένειά του. Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι υπήρχε και μια αψιμαχία και ο Πεκέρ κατάφερε να δραπετεύσει.

Ο ίδιος ο Πεκέρ ισχυρίζεται ότι οι εχθροί του, ο Σουλεϊμάν Σοϊλού και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Μεχμέτ Αγάρ, ήρθαν σε επαφή με Αλβανούς, Σέρβους και Ρώσους δολοφόνους για να τον σκοτώσουν. Ο αρχιμαφιόζος ανακοίνωσε ότι τα νέα βίντεο του ενδέχεται να καθυστερήσουν επειδή βρίσκεται σε μετακίνηση.

Στο στόχαστρο του μπήκε και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Μεχμέτ Αγάρ, για τον οποίο οργιάζουν οι φήμες εδώ και πολλά χρόνια ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με τη μαφία. Μάλιστα επί θητείας του τη δεκαετία του 1990, έγινε πασιφανές ότι το κράτος χρησιμοποίησε μπράβους για να "ξεφορτωθεί" υποτιθέμενους εχθρούς του κράτους. Ο Πεκέρ λέει ότι αυτές οι σχέσεις υπάρχουν ακόμα και σήμερα. Μια γυναίκα που κατήγγειλε για βιασμό τον γιο του Αγάρ, βρέθηκε νεκρή λίγο καιρό αργότερα. Η εισαγγελία σταμάτησε γρήγορα όλες τις έρευνες.

Σε προηγούμενα βίντεο, κατηγόρησε τον Αγάρ για κατάσχεση μιας μαρίνας πολυτελών γιοτ από τον Μουμπαρίζ Μανσίμοφ, ο οποίος έλαβε ποινή φυλάκισης πέντε ετών επειδή ήταν γκιουλενιστής. Ο Πεκέρ ισχυρίζεται ότι ήταν μια συνωμοσία εναντίον του Μανσίμοφ για να του "φάει" τις επιχειρήσεις ο Μεχμέτ Αγάρ, ο οποίος μάλιστα ήταν αυτός που εισήγαγε τον Μανσίμοφ στην οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν πριν από χρόνια. Λέει επίσης ότι ο Μεχμέτ Αγάρ έβαλε μια επιστολή από τον Γκουλέν στον τοίχο του κελιού του στη φυλακή όταν ήταν πίσω από τα κάγκελα το 2011. pentapostagma.gr

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.