Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άλιμος: Τι κρύβεται πίσω από το μυστήριο με τους πυροβολισμούς - «Κλειδί» το προφίλ των ενοίκων

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το νέο περιστατικό με πυροβολισμούς στην Αθήνα, αυτή τη φορά στην περιοχή του Αλίμου. Στη γειτονιά προκλήθηκε ανασ...





Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το νέο περιστατικό με πυροβολισμούς στην Αθήνα, αυτή τη φορά στην περιοχή του Αλίμου. Στη γειτονιά προκλήθηκε αναστάτωση το πρωί της Τρίτης, όταν έγινε γνωστό ότι τα ξημερώματα άγνωστος "γάζωσε" μπαλκόνια διαμερισμάτων, σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό Κουμουνδούρου. 

Οι κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την αστυνομία που έσπευσε στην περιοχή και νωρίς το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η αυτοψία των αξιωματικών της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής που έχει αναλάβει την υπόθεση. Έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στα γύρω διαμερίσματα, ένας ένοικος του 3ου ορόφου διαπίστωσε πως υπήρχε τρύπα από σφαίρα στον εξωτερικό τοίχο, η οποία είχε διαπεράσει και τη μονάδα του κλιματιστικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο εντοπίστηκε ένας κάλυκας των 9 χιλιοστών, ωστόσο τα σημάδια από τις βολίδες που έχουν μείνει στα μπαλκόνια της πενταόροφης πολυκατοικίας είναι πολύ περισσότερα. Είναι ενδεικτικό ότι υπάρχουν σημάδια στον δεύτερο, τον τρίτο, αλλά και τον τέταρτο όροφο. Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Και αστυνομικός έμενε στην πολυκατοικία

Αυτή τη στιγμή γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, με τους αστυνομικούς να αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής και να χαρτογραφήσουν την πορεία που ακολούθησε. Επίσης, εξετάζουν το προφίλ των ενοίκων της πολυκατοικίας και ποιο ήταν το κίνητρο των πυροβολισμών. Όλα αυτά, εάν φυσικά, δεν πρόκειται για τυχαίο περιστατικό που δεν είχε ουσιαστικά στόχο, κάτι που δεν αποκλείεται. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, στη συγκεκριμένη πολυκατοικία μένει και αστυνομικός, ωστόσο δεν φαίνεται να συνδέεται το συγκεκριμένο άτομο με τους πυροβολισμούς. Επίσης, στην ίδια πολυκατοικία μένει και ένας επιχειρηματίας. Σε κάθε περίπτωση, θα λάβουν καταθέσεις από τους ενοίκους, προκειμένου να διαπιστώσουν ποιο είναι το κίνητρο.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.