Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αγρίνιο: Σοκ από τις νέες αποκαλύψεις για τον ιερέα – Τον κατηγορούν και για βιασμό ανηλίκων

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ιερέα στο Αγρίνιο, καθώς μετά από καταγγελία πέρα από την κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας κατηγορείται ...





Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ιερέα στο Αγρίνιο, καθώς μετά από καταγγελία πέρα από την κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας κατηγορείται και για βιασμό ανηλίκων σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά.

Η καταγγελία προέρχεται από νεαρή γυναίκα που ανέφερε στην Αστυνομία ότι το 2007, όταν η μία ήταν 13 ετών και η αδερφή της μόλις οκτώ ετών, είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον ιερέα.

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν από την απόφαση της μητέρας τους να εγκαταλείψει τον πατέρα τους και να ζήσει με τον ιερέα, παίρνοντας μαζί της τις δύο ανήλικες κόρες της σύμφωνα με το karvasaras.gr.

Όπως υποστήριξε η κοπέλα στην Αστυνομία, ο ιερέας βίασε τη μία κόρη και κακοποίησε τη δεύτερη, πριν ακόμη συμπληρώσουν την ηλικία των δέκα ετών.

Σημειώνεται ότι ο ιερέας άλλαζε συχνά ενορίες καθώς σε βάρος του υπήρχε πλήθος καταγγελιών από συζύγους γυναικών που είχε προσεγγίσει κατά το παρελθόν και τα τελευταία χρόνια λειτουργούσε ως εφημέριος σε Ιερό Ναό χωριού του Βάλτου, όπου όμως σύμφωνα με τους κατοίκους δεν είχε δώσει δικαιώματα.

Οι τελευταίες πληροφορίες έχουν σοκάρει την τοπική κοινωνία και αναμένεται με ενδιαφέρον η όποια εξέλιξη στην υπόθεση καθώς ο ιερές θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.