Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πλημμύρισε νηπιαγωγείο μετά την ισχυρή βροχόπτωση στην Αθήνα...

Σοβαρά προβλήματα αντιμετώπισε σήμερα ένα νηπιαγωγείο στο κέντρο της Αθήνας μετά την ισχυρή βροχόπτωση Όπως μπορείτε να δείτε και στις ...




Σοβαρά προβλήματα αντιμετώπισε σήμερα ένα νηπιαγωγείο στο κέντρο της Αθήνας μετά την ισχυρή βροχόπτωση

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφία, η αίθουσα του νηπιαγωγείου που βρίσκεται στον λόφο του Στρέφη πλημμύρισε από τη βροχή, αλλά τα παιδιά, με τη βοήθεια των νηπιαγωγών, μεταφέρθηκαν με ασφάλεια σε άλλη αίθουσα του κτιρίου.

Τοπικά ισχυρές καταιγίδες εκδηλώθηκαν στο νομό Αττικής και στην πόλη της Αθήνας μετά το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα με το meteo.gr.

Μάλιστα οι καταιγίδες έδωσαν μεγάλα ύψη βροχόπτωσης σε σύντομο χρονικό διάστημα, ιδιαίτερα στο Περιστέρι και στα Πατήσια όπου μέχρι τις 15:00 καταγράφηκαν 48 και 45 χιλιοστά αντίστοιχα.

Η βροχή που έπεσε μέσα σε 40 λεπτά αντιστοιχεί στον όγκο του νερού που πέφτει κατά μέσο όρο σε έναν ανοιξιάτικο μήνα στην Αττική. Σημειώνεται ότι τα 48 χιλιοστά βροχής αντιστοιχούν σε 48 τόνους νερού ανά στρέμμα. Παράλληλα, στο ίδιο διάστημα καταγράφηκαν και δεκάδες κεραυνοί στην Αττική, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.