Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πετράλωνα: Παρίστανε τον επαίτη σε πάρκο ο βιαστής για να μη συλληφθεί

 Από το περασμένο Σάββατο (19.06.2021) όταν άρπαξε, κράτησε αιχμάλωτη, ξυλοκόπησε και βίασε επανειλημμένα μια 50χρονη γυναίκα μέσα στο δια...



 Από το περασμένο Σάββατο (19.06.2021) όταν άρπαξε, κράτησε αιχμάλωτη, ξυλοκόπησε και βίασε επανειλημμένα μια 50χρονη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά του στα Πετράλωνα, ο 35χρονος δράστης του βιασμού είχε διαφύγει.

Όταν τέσσερα 24ωρα μετά τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας και το βασανισμό της μέσα στο διαμέρισμα πολυκατοικίας στα Πετράλωνα, ο 35χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, η αρχική πληροφορία ήταν πως κρυβόταν σε σπίτι ομοεθνούς του.


Τα νέα στοιχεία, όμως, που έρχονται στο φως αναφέρουν πως για να αποφύγει τη σύλληψη, ο 35χρονος Βούλγαρος, που είχε βιάσει και στο παρελθόν μια νεαρή φοιτήτρια, κρυβόταν σε… κοινή θέα: παρίστανε τον ζητιάνο σε παρκάκι της Νέας Φιλαδέλφειας και εκεί τον έπιασαν οι αστυνομικοί Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ το βράδυ της Τρίτης (22.06.2021).

Ο 35χρονος που είναι, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, ο δράστης του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα συνελήφθη την ώρα που είχε πάει σε περίπτερο στη λεωφόρο Δεκελείας, κοντά στο σημείο όπου ζητιάνευε.

Η αστυνομία έφτασε στη σύλληψη του 35χρονου από τη Βουλγαρία ύστερα από πληροφορία πως τον βοηθούσε να κρυφτεί ένας ομοεθνής του. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δεύτερο, τον παρακολούθησαν κι έτσι έφτασαν στη σύλληψη του 35χρονου.


Ο δράστης του βιασμού της 50χρονης στα Πετράλωνα αντιστάθηκε της σύλληψης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.


Η επίθεση στα Πετράλωνα που «πάγωσε» τη χώρα

Η καταγγελία της 50χρονης γυναίκας για την κόλαση που πέρασε το περασμένο Σάββατο στο σπίτι του 35χρονου προκάλεσαν σοκ στο Πανελλήνιο. Η γυναίκα εργάζεται ως καθαρίστρια στην πολυκατοικία και καταγγέλλει πως απήχθη από τον 35χρονο στο διαμέρισμά του, όπου τη βίασε επτά φορές (!) και την ξυλοκόπησε. Η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει ώρες αργότερα και να αναζητήσει βοήθεια από ενοίκους άλλων διαμερισμάτων.


Ο 35χρονος Βούλγαρος είχε καταδικαστεί το καλοκαίρι του 2015 και για τον βιασμό μιας νεαρής φοιτήτριας, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων. Αποφυλακίστηκε το 2020. 


Από την αρχή της σοκαριστικής αυτής υπόθεσης, όλες οι πληροφορίες έλεγαν πως πρόκειται για έναν κατά συρροή βιαστή, με τις αποκαλύψεις για το παρελθόν του να σηκώνουν την τρίχα.


Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 50χρονη γυναίκα, καθάριζε πολυκατοικία στην οδό Συμμαχιδών, όταν ξαφνικά ο φερόμενος ως δράστης την άρπαξε και την έβαλε με τη βία στο διαμέρισμά του όπου την βίασε.


Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.