Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τη βίαζε ιερέας και της έλεγε «είναι εντάξει από τον Θεό» γιατί θεραπεύει την ομοφυλοφιλία της

 Η Άντζελα Πάτερσον, αποκάλυψε τις συγκλονιστική εμπειρία της από ιερέα που την εκμεταλλεύτηκε και την κακοποιούσε συστηματικά. Κανείς δεν...



 Η Άντζελα Πάτερσον, αποκάλυψε τις συγκλονιστική εμπειρία της από ιερέα που την εκμεταλλεύτηκε και την κακοποιούσε συστηματικά.

Κανείς δεν σοκαρίστηκε από την είδηση των βιασμών παιδιών και εφήβων από ιερέα, ούτε για την παιδική πορνογραφία. Ούτε αποτελεί μόνο ελληνικό φαινόμενο. Μία γυναίκα, αποκάλυψε στο pink news πως την οποία βίαζε ιερέας όταν ήταν έφηβη και της έλεγε πως το έκανε για να την «θεραπεύσει» από την ομοφυλοφιλία της.


Η Άντζελα Πάτερσον, η οποία είναι σήμερα 49 ετών, το 1990, στο Δυτικό Σάσσεξ έμεινε άστεγη και ο αιδεσιμότατος Μαξ Ντόναλντ, όταν η Πάτερσον ήταν 14 ετών της ζήτησε να μετακομίσει μαζί του και με τη γυναίκα του.


«Θα ήμουν στο κρεβάτι μου και θα ερχόταν στο δωμάτιό μου με ένα φλιτζάνι καφέ, θα καθόταν στο κρεβάτι και σε μία άσχετη στιγμή θα άγγιζε τα μαλλιά μου και θα έλεγε,


"Θέλουμε πραγματικά να σε φροντίζουμε". Μετά θα ήμασταν στο σαλόνι και θα έπιανε απλώς το χέρι μου. Ήμουν μπερδεμένη αλλά σκεφτόμουν επίσης: "Είναι ένας ιερέας, κάποιος που μπορώ να εμπιστευτώ".


Μετά, ένα βράδυ ήμουν στο ψυγείο και με άρπαξε και με φίλησε στα χείλη. Πραγματικά εξεπλάγην αλλά προσπαθούσε να με καθησυχάσει, λέγοντας, "Είναι εντάξει, απλά νοιάζομαι για σένα"».


Ο αιδεσιμότατος μάλιστα της είχε πει ότι θα μπορούσε να την «θεραπεύσει» από την ομοφυλοφιλία της και η σεξουαλική κακοποίηση σύντομα μετατράπηκε σε βιασμό.


Της έλεγε μάλιστα, για να «δικαιολογήσει» τις αποτρόπαιες πράξεις του πως «είναι εντάξει από τον Θεό». «Νόμιζα ότι ίσως λειτουργήσει. Ήμουν ένα κατεστραμμένο άτομο, όταν μετακόμισα εκεί. Έτσι έμεινα», είπε η Πάτερσον.


Στα 23 της, και ενώ είχε επιστρέψει από ένα σπίτι αστέγων όπου δεν την κράτησαν αναγκάστηκε να ομολογήσει μπροστά σε όλη την ενορία ότι διέπραξε μοιχεία ολόκληρη την ενορία. Το ίδιο έκανε και ο βιαστής ιερέας, ο οποίος εγκατέλειψε την εκκλησία και πέθανε το 2010.


Η εκκλησία Lancing Tabernacle ισχυρίζεται ότι «δε γνώριζε τίποτα» για τους ισχυρισμούς της Πάτερσον. Σήμερα, η 49χρονη μιλάει σε διαλέξεις δημόσια για τις εμπειρίες της από την κακοποίηση σχετικά με τη θεραπεία μεταστροφής, η οποία «θα διασφαλίσει ότι η απαγόρευση μπορεί να εξαλείψει την πρακτική αυτή, προστατεύοντας ταυτόχρονα το ιατρικό επάγγελμα, την υπεράσπιση της ελευθερίας του λόγου και την υπεράσπιση της θρησκευτικής ελευθερίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.