Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία: Γιατί η πιο γνωστή εταιρεία μπακλαβά στη χώρα μήνυσε την κυβέρνηση Ερντογάν

Μήνυση κατά της κυβέρνησης Ερντογάν κατέθεσαν οι ιδιοκτήτες της πολύ γνωστής αλυσίδας μαγαζιών μπακλαβά "Seyitoğlu", καθώς είχαν ...









Μήνυση κατά της κυβέρνησης Ερντογάν κατέθεσαν οι ιδιοκτήτες της πολύ γνωστής αλυσίδας μαγαζιών μπακλαβά "Seyitoğlu", καθώς είχαν κατηγορηθεί, όπως αποδείχθηκε από το δικαστήριο, άδικα για διασυνδέσεις με το κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν. 

Οι Μουσταφά και Σερντάρ Σέιτογλου υπέβαλαν μήνυση κατά του υπουργείου Οικονομικών ζητώντας το συμβολικό ποσό των 1.000 λιρών (100 €) για υλικές ζημιές και 500.000 λίρες (50.000 €) για ηθική αποζημίωση.

Στη μήνυση, όπως αναφέρει το sigmalive.gr, αναφέρεται ότι «το πασίγνωστο στην Τουρκία εμπορικό σήμα που παρασκευάζει μπακλαβά εδώ και τρεις γενιές, έχει υποστεί ζημίες τόσο οικονομικές, όσο και ηθικές. Οι οικογένειές μας υπέφεραν από οικονομικές δυσκολίες κατά την διάρκεια της κράτησής μας, ενώ παράλληλα η προσωπική και εμπορική μας φήμη κλονίστηκε». Οι ιδιοκτήτες της αλυσίδας μπακλαβά συνελήφθησαν το 2016 στο πλαίσιο έρευνας για το κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν, το οποίο η Άγκυρα κατηγορεί, ως γνωστόν, για τον σχεδιασμό της απόπειρας πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016, αλλά απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες το 2019.

Από το 2016 που συνελήφθησαν, η εταιρεία συρρικνώθηκε κατά 80% και τα τρία τέταρτα των εργαζομένων τους απολύθηκαν, λόγω οικονομικών δυσκολιών. «Ήταν ένα εξαιρετικά βαρύ φορτίο να μας εμφανίζουν και να μας συλλαμβάνουν ως μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης», ανέφεραν.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.