Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βιασμός 19χρονης από αλβανούς: Το ραντεβού μέσω διαδικτύου κατέληξε σε εφιάλτη - Νέα στοιχεία για τη σοκαριστική υπόθεση

Μια ακόμη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης καταγγέλθηκε από 19χρονη το πρωί του Σαββάτου στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αττικής. Σύμφωνα με την ...







Μια ακόμη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης καταγγέλθηκε από 19χρονη το πρωί του Σαββάτου στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αττικής. Σύμφωνα με την καταγγελία, η γνωριμία της με 21χρονο μέσω εφαρμογής γνωριμιών κατέληξε στην απαγωγή και τον βιασμό της επί τρεις ημέρες σε σπίτι στα Πατήσια, από δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής 20 και 21 ετών. Οι φερόμενοι ως δράστες την άφησαν σε άθλια κατάσταση στον Πειραιά, φεύγοντας για διακοπές στη Μύκονο.

Σύμφωνα με την καταγγελία η 19χρονη κοπέλα γνώρισε μέσω εφαρμογής διαδικτυακών γνωριμιών τον 21χρονο συμπατριώτη της. Αφού συνομίλησαν αρχικά στην εφαρμογή, στη συνέχεια αποφάσισαν να συναντηθούν. Συγκεκριμένα, συμφώνησαν να βρεθούν την Τετάρτη στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, στα Πατήσια. Όταν συναντήθηκαν, εκείνος την έπεισε να τον ακολουθήσει. Φτάνοντας στο σπίτι του, ήπιαν ένα ποτό. Από εκείνο το σημείο και μετά αρχίζει το μαρτύριο για την 19χρονη. Ενώ η γυναίκα δεν είχε δώσει την συγκατάθεση της, εμφανίστηκε στο σπίτι στα Πατήσια, ένας 20χρονος φίλος του 21χρονου. Αφού ήπιαν ποτό, προχώρησαν σε πράξεις κατά τις οποίες, όπως καταγγέλλει η 19χρονη, διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να αντιδράσει. Στη συνέχεια οι δύο νεαροί την έκλεισαν στο σπίτι στον Άγιο Νικόλαο, στο κέντρο της Αθήνας και την βίαζαν επί τρεις ημέρες. Εκτιμάται ότι της χορηγούσαν ναρκωτικές ουσίες ή το χάπι του βιασμού.

Γλίτωσε γιατί έφευγαν για διακοπές στη Μύκονο

Η 19χρονη κοπέλα έλειπε από το σπίτι της από την Τετάρτη 23 Ιουνίου. Μετά από 24 ώρες κι ενώ δεν απαντούσε στο τηλέφωνο της, οι οικείοι της απευθύνθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Σπάτων για να δηλώσουν το γεγονός. Το Σάββατο, οι δύο άνδρες 20 και 21 ετών είχαν κανονίσει να μεταβούν στη Μύκονο για διακοπές. Έτσι, άφησαν τη 19χρονη σε άθλια σωματική και ψυχική κατάσταση στον Πειραιά, καθώς απέναντι από το λιμάνι βρίσκεται ο ηλεκτρικός. Η γυναίκα πήγε αμέσως στην Υποδιεύθυνση ασφαλείας Αττικής και κατέθεσε όσα είχε βιώσει επί τρεις μέρες.

Σε συνεργασία με τους αστυνομικούς η 19χρονη, υπέδειξε φωτογραφίες του ενός εκ των δυο με τον οποίον είχε κάνει την αρχική επαφή στην εφαρμογή, καθώς είχαν ανταλλάξει και λογαριασμούς social media. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθήνας αφού εξακρίβωσαν τα στοιχεία, συνεργάστηκαν με την αστυνομική υποδιεύθυνση Μυκόνου και το Λιμεναρχείο Μυκόνου. Με συντονισμένη επιχείρηση, μόλις το πλοίο από τον Πειραιά έφτασε στη Μύκονο, οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν άμεσα και χωρίς να προβάλλουν αντίσταση ακολούθησαν το κλιμάκιo αστυνομικών και λιμενικών. Αφού μετέβησαν στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου, με το επόμενο πλοίο επέστρεψαν και οδηγήθηκαν στην υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής. Οι φερόμενοι ως δράστες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση μετά την σύλληψή τους: «Συνελήφθησαν, σήμερα το μεσημέρι στη Μύκονο, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 20 ετών, κατηγορούμενοι για βιασμό και παράνομη κατακράτηση. Πρωινές ώρες της σήμερον (26-6-2021), 19χρονη αλλοδαπή κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών την παράνομη κατακράτηση της επί τριήμερο σε οικία στην Αθήνα και το βιασμό της από τους ανωτέρω, οι οποίοι την απελευθέρωσαν σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.

Κατόπιν των ανωτέρω και την έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, ταυτοποιήθηκαν και εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και σε συνεργασία με την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου και το Λιμεναρχείο Μυκόνου, συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι στη Μύκονο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Ανησυχητική έξαρση

Πρόκειται για μια ακόμη καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης αφού μόλις την Παρασκευή προφυλακίστηκε ο 35χρονος Βούλγαρος για τον βιασμό της 50χρονης γυναίκας που εργαζόταν σε πολυκατοικία στα Πετράλωνα, ενώ το Σάββατο δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες 38χρονου άνδρα που βίαζε 12χρονο στην Κέρκυρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο κατά τη διάρκεια του lockdown όσο και μετά τη χαλάρωση των μέτρων, υπάρχει ραγδαία αύξηση των περιστατικών σεξουαλικής κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας που –δυστυχώς- αρκετές φορές οδηγούν και στη δολοφονία γυναικών όπως στα Γλυκά Νερά με θύμα την άτυχη Καρολάιν ή στην Μακρυνίτσα με την Κωνσταντίνα Τσάπα και τον αδελφό της Γιώργο που δολοφόνησε ο πρώην άνδρας της. Του Κυριάκου Μαντούβαλου - enikos.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.