Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρίκη στην Αριζόνα: Την σκότωσε και την έκρυψε για έξι μήνες μέσα σε σάκο γυμναστηρίου...

Ένας άνδρας από την Αριζόνα σκότωσε μια γυναίκα και στη συνέχεια κράτησε το πτώμα για έξι μήνες μέσα σε έναν σάκο γυμναστηρίου. Ο δράστης σ...




Ένας άνδρας από την Αριζόνα σκότωσε μια γυναίκα και στη συνέχεια κράτησε το πτώμα για έξι μήνες μέσα σε έναν σάκο γυμναστηρίου. Ο δράστης σε αυτό το διάστημα χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο του θύματος, ενώ άδειαζε και τον τραπεζικό της λογαριασμό.

 
Ο 35χρονος Daniel Puett, συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή και αντιμετωπίζει κατηγορίες για τον φόνο της Debra Lynn Childers. Οι Αρχές πιστεύουν ότι την πυροβόλησε και την σκότωσε τον Νοέμβριο.

Η εξαφάνιση της γυναίκας δηλώθηκε στις 12 Μαΐου από τον γιο της, αλλά δεν είχε νέα της 64χρονης μητέρας του για μήνες.

Η Childers ζούσε κατά κύριο λόγο μέσα στο αυτοκίνητό της, στην περιοχή που διέμενε ο δράστης. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 35χρονο ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της.

Σε αστυνομική έρευνα σε δύο αποθήκες που μίσθωνε η 64χρονη, βρήκαν ένα πτώμα μέσα σε σάκο γυμναστηρίου. Ο σάκος φαινόταν ότι ήταν στο σημείο για "αρκετούς μήνες". "Με βάση τα αποδεικτικά στοιχεία καιτ ις πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι το πτώμα ανήκει στην Debra Lynn Childers, αλλά αναμένουμε και την επίσημη ταυτοποίηση από τον ιατροδικαστή" αναφέρει η ανακοίνωση του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

Ο Puett και η Childers γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι, ενώ και οι δύο ζούσαν στα αυτοκίνητά τους. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι οι δυο τους έμεναν μαζί σε ένα δωμάτιο μοτέλ, όπου την σκότωσε.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.