Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας: Ο πιλότος είναι ένας κτηνάνθρωπος, με πολύ σεβασμό για τα κτήνη

«Πρόκειται για έναν “ήρωα του κακού”, φτιαγμένος από παιδική ηλικία να φτάσει εδώ που έφτασε, χωρίς συναισθήματα και μετανιώνω, μια προσωπι...





«Πρόκειται για έναν “ήρωα του κακού”, φτιαγμένος από παιδική ηλικία να φτάσει εδώ που έφτασε, χωρίς συναισθήματα και μετανιώνω, μια προσωπικότητα γεννημένη για το έγκλημα. Ωστόσο, τον πρόδωσαν αυτά που δεν είχε. 

Τα συναισθήματα δεν μακιγιάρονται και όταν δεν υπάρχουν προδίδονται. Ήταν αφελής και νόμιζε ότι είχε φτιάξει το τέλειο έγκλημα», είπε ο διευθυντής Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan Δημήτρης Σούρας, αναφερόμενος στον δολοφόνο της 20χρονης Κάρολαιν.

Όπως είπε ο Δημήτρης Σούρας, «έπαιζε αισχρό θέατρο, είναι κτηνάνθρωπος, με πολύ σεβασμό για τα κτήνη».

Ο ψυχίατρος, τόνισε ότι «αν ήταν έγκλημα εν βρασμώ, ο δράστης αμέσως θα μετάνιωνε, θα ούρλιαζε, θα ζητούσε βοήθεια, θα καλούσε την αστυνομία. Εκείνος έπνιξε το σκυλί για να αποκτήσει ένα περισσότερο άλλοθι».

Ερωτηθείς αν νοσούσε ψυχικά, ο επιστήμονας τόνισε: «Ο ψυχικά ασθενής δεν έχει τη δυνατότητα να οργανώσει τίποτα, σκοτώνει στον παραλογισμό του». Τόνισε δε ότι «κανείς δεν θα μπορέσει να βγάλει χαρτί ότι ο 32χρονος νοσούσε ψυχικά».





---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.