Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

😂😂😂 Ερντογάν: Το ΝΑΤΟ θα αντιμετωπίσει δυσκολίες στην επιβίωση αν η Άγκυρα αποχωρήσει 😂😂😂

Παρά τις ελπίδες για κάποιου είδους συμφωνία για το ζήτημα των ρωσικών S-400, που "δηλητηριάζουν" τις σχέσεις Ουάσιγκτον και Άγκυρ...




Παρά τις ελπίδες για κάποιου είδους συμφωνία για το ζήτημα των ρωσικών S-400, που "δηλητηριάζουν" τις σχέσεις Ουάσιγκτον και Άγκυρας, δεν υπήρξε πρόοδος κατά την πρόσφατη Σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Στις προσπάθειες για μία νέα αρχή στις σχέσεις ΗΠΑ και Τουρκίας κατά την πρόσφατη συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, αναφέρθηκε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στη συνεδρίαση του Υπουργικού του Συμβουλίου.
Όπως ανέφερε, συζήτησε με τον Μπάιντεν το μέλλον της διμερούς συνεργασίας και συμφώνησαν ότι δεν υπάρχει ζήτημα που οι δύο χώρες δεν θα μπορούσαν τελικά να επιλύσουν.

«Καθώς ισχυροποιούμε τους διαύλους διαλόγου με τις ΗΠΑ σε όλα τα επίπεδα, είμαστε αποφασισμένοι να μεταμορφώσουμε τις όμορφες σχέσεις που έχουμε χτίσει με τον Μπάιντεν στα μέγιστα δυνατά οφέλη για τις χώρες μας. Πιστεύουμε ότι θα επιλύσουμε τα ζήτηματά μας. Πιστεύουμε ότι ανοίξαμε την πόρτα σε μία νέα εποχή με τις ΗΠΑ σε θετική και εποικοδομητική βάση» ανέφερε ο Ερντογάν.

Πρόσθεσε ότι η Άγκυρα πρέπει να παρουσιάσει μία απλή λίστα απαιτήσεων για τις ΗΠΑ: να σέβεται την κυριαρχία της χώρας στην πολιτική και την οικονομία και να στηρίζει τη μάχη της Τουρκίας κατά τρομοκρατικών οργανώσεων. Το τελευταίο ίσως δημιουργήσει προσκόμματα για τη «νέα αρχή» στις διμερείς σχέσεις καθώς η Άγκυρα βλέπει τους Κούρδους μαχητές στη Συρία ως τρομοκράτες και οι ΗΠΑ εργάζεται ενεργά μαζί τους και τους στηρίζει.

Συνέχισε υπογραμμίζοντας τη σημασία των καλών σχέσεων με την Τουρκία, σημειώνοντας ότι η συμμαχία του ΝΑΤΟ θα αντιμετωπίσει δυσκολίες στην επιβίωση αν η Άγκυρα αποχωρήσει.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.