Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νάτος πάλι ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ... Ερντογάν: Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι «στρατηγικά τυφλωμένη»

Ανεβάζει ξανά τους τόνους ο Τούρκος πρόεδρος, προβαίνοντας σε κρεσέντο προκλητικότητας. «Η ΕΕ βρίσκεται σε κατάσταση στρατηγικής τύφλω...





Ανεβάζει ξανά τους τόνους ο Τούρκος πρόεδρος, προβαίνοντας σε κρεσέντο προκλητικότητας.

«Η ΕΕ βρίσκεται σε κατάσταση στρατηγικής τύφλωσης, και πρέπει να λυτρωθεί από αυτή τη στρατηγική τύφλωση», ισχυρίστηκε την Πέμπτη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ωστόσο επέμεινε ότι η Τουρκία συνεχίζει να επιθυμεί την ένταξή της στην «στρατηγικά τυφλωμένη» Ένωση.

Η ΕΕ δεν μπορεί να είναι ισχυρή όταν απουσιάζει η Τουρκία, γι’ αυτό το λόγο η Τουρκία πρέπει να ενταχθεί ώστε να γίνει πόλος έλξης και ισχύος για την ΕΕ, σήμερα δεν είναι, ισχυρίστηκε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Η Τουρκία κάνει υπομονή με θετική ατζέντα για να ενταχθεί θέλει να γίνει σύντομα πλήρες μέλος παρά τις αδικίες που αντιμετωπίζει μισό αιώνα» πρόσθεσε ο Ερντογάν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Πάντως, ο πρόεδρος της Τουρκίας αυτή τη φορά δεν εξαπέλυσε απειλές για τη μη ένταξη της χώρας του όπως άλλες φορές.

Σημειώνεται ότι σε μια εβδομάδα πραγματοποιείται και η συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβούλιου που θα κριθεί η τελωνειακή ένωση της Τουρκίας.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.