Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα στοιχεία για τον ιερέα που κατηγορείται για βιασμό: Την χάιδευε στα πόδια και στο στήθος την ώρα της εξομολόγησης

 Η μητέρα τον έβλεπε σαν «Θεό» - Η κοπέλα περιγράφει με λεπτομέρειες τη σεξουαλική παρενόχληση που δεχόταν επί δύο χρόνια - Η μητέρα της ό...



 Η μητέρα τον έβλεπε σαν «Θεό» - Η κοπέλα περιγράφει με λεπτομέρειες τη σεξουαλική παρενόχληση που δεχόταν επί δύο χρόνια - Η μητέρα της όχι μόνο δεν την πίστεψε αλλά σταμάτησε να της μιλάει

Σοκάρουν τα στοιχεία που βλέπουν την δημοσιότητα αναφορικά με τον βιασμό και την σεξουαλική παρενόχληση μιας 13χρονης και της αδελφής της από το Αγρίνιο, από ιερέα και πνευματικό τους πατέρα. Οι δυο κοπέλες 27 και 22 ετών αντίστοιχα, αποφάσισαν έστω και μετά από τόσα χρόνια να καταγγείλουν τα όσα βίωσαν στα χέρια του την ώρα της... εξομολόγησης.


Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr και τα όσα κατήγγειλε το θύμα της σεξουαλικής παρενόχλησης ο ιερέας προσέγγισε σε πρώτη φάση την μητέρα των δυο κοριτσιών, η οποία του είχε τυφλή εμπιστοσύνη καθώς γνωρίζονταν πολλά χρόνια. Όπως αναφέρουν οι δυο αδελφές η μητέρα τους τον έβλεπε σαν «Θεό» της με αποτέλεσμα να ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές του. Την είχε πετύχει σε μια δύσκολη προσωπική της στιγμή με αποτέλεσμα εκείνη να τον δει ως αποκούμπι της.


Ο εφιάλτης για την μια από τις δυο ξεκίνησε όταν τελείωσε το δημοτικό. Όταν μαζί με την μητέρα της επισκέπτονταν καθημερινά το σπίτι του, προκειμένου εκείνη να παρηγορηθεί από τα λόγια του. Την είχε πείσει πως της είχαν κάνει μάγια και πως μόνο εκείνος μπορεί να την σώσει. Η γυναίκα τον εμπιστεύονταν σε τέτοιο σημείο, που έκρινε πως ο συγκεκριμένος έπρεπε να αναλάβει να καθοδηγήσει και την κόρη της με αποτέλεσμα να πιέσει την 12χρονη τότε να του εξομολογηθεί.


Το νεαρό κορίτσι μετά από πιέσεις δέχτηκε, μόνο που η εξομολόγηση δεν έγινε στην Εκκλησία, όπως επιβάλλεται, αλλά στο σπίτι του μέσα σ ένα απομονωμένο δωμάτιο με διπλό κρεβάτι και εικόνες στους τοίχους. Στην περιγραφή της η κοπέλα περιγράφει με λεπτομέρειες την σεξουαλικής της παρενόχληση από τον πνευματικό της που όπως αναφέρει τον θυμάται άλλες φορές να την χαϊδεύει στα μπούτια, άλλες στα χέρια και ταυτόχρονα να της ζητάει να του εξομολογηθεί τις αμαρτίες της. Της έλεγε μάλιστα πως υπάρχει απόρρητο στην εξομολόγηση, οπότε «απαγορεύεται να πεις τι λέμε εδώ». Η 12χρονη, ενώ από τότε αισθανόταν άβολα κάθε φορά που ήταν μαζί του, ωστόσο δεν τολμούσε να πει το παραμικρό στην μητέρα της εξαιτίας της σχέσης που είχε μαζί του.


Ο ιερέας κάθε φορά που ζητούσε να εξομολογήσει το κορίτσι τουλάχιστον μια φορά το μήνα επί δυο χρόνια, γινόταν ολοένα και πιο προκλητικός με αποτέλεσμα να την ρωτάει πράγματα που μέχρι τότε το νεαρό κορίτσι ούτε καν φανταζόταν. Μια φορά μάλιστα την ανάγκασε να βγάλει την μπλούζα της για να δει το μπούστο της γιατί όπως της είπε της είχαν κάνει μάγια και έπρεπε να το πιάσει για να τα λύσει. Άλλες φορές της έλεγε πως ήθελε να παίξει ένα παιχνίδι μαζί της με αποτέλεσμα να πηγαίνει από πίσω της να της πιάνει το στήθος και τα ταυτόχρονα να τρίβει το γεννητικό του όργανο στα οπίσθια του.


Κάθε μήνα από τα 12 μέχρι τα 14 το κορίτσι ζούσε ένα πραγματικό εφιάλτη μέχρι που άρχισε να προφασίζεται διάφορες δικαιολογίες για να μην πηγαίνει με την μητέρα της στο σπίτι του που μέχρι τότε δεν είχε καταλάβει το παραμικρό. Η κοπέλα αποφάσισε να μιλήσει στη μητέρα της αρκετά χρόνια μετά όταν ήταν φοιτήτρια. Η μητέρα της όχι μόνο δεν την πίστεψε αλλά σταμάτησε να της μιλάει μάλιστα που τόλμησε να πει όλα αυτά για τον «Άγιο» σύμφωνα με εκείνη ιερέα. Στην εξιστόρηση της η ενήλικη πλέον κοπέλα αναφέρει πως είναι σίγουρη πως ο συγκεκριμένος έχει πράξει παρόμοια και χειρότερα και σε άλλες κοπέλες που θα πρέπει να βγουν και να τον καταγγείλουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.