Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λυσσασμένα σκυλιά οι συμμορίτες... βεβήλωσαν μνημείο αρχιφύλακα που είχε δολοφονηθεί από την τρομοκρατική οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών»

  Καταστράφηκε από αγνώστους το μνημείο του αρχιφύλακα Νεκτάριου Σάββα στην Αθήνα, ενός αστυνομικού που είχε δολοφονηθεί πριν από 12 χρόνια...



 




Καταστράφηκε από αγνώστους το μνημείο του αρχιφύλακα Νεκτάριου Σάββα στην Αθήνα, ενός αστυνομικού που είχε δολοφονηθεί πριν από 12 χρόνια από πυρά της τρομοκρατικής οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών».

Η τελετή των αποκαλυπτηρίων της αναθηματικής επιγραφής έγινε την περασμένη Πέμπτη, ωστόσο κάποιοι φρόντισαν να καταστραφεί μετά από λίγα 24ωρα.

«Η βεβήλωση του μνημείου του Νεκτάριου Σάββα είναι πράξη ανίερη. Ο φανατισμός, το μίσος και η τυφλή βία δεν έχουν θέση στην Αθήνα. Είναι λίγοι και είμαστε πολλοί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης σε ανάρτησή του στο Facebook.

Σημειώνεται πως με απόφαση που είχε λάβει πέρυσι τον Ιούνιο το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, μετά από πρόταση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η οδός Πορφύρας στα Πατήσια, όπου έπεσε νεκρός ο αρχιφύλακας μετονομάστηκε την περασμένη Πέμπτη σε Νεκτάριου Σάββα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.