Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μονή Πετράκη: Αυτοί είναι οι Μητροπολίτες που δέχθηκαν επίθεση με βιτριόλι – Με σοβαρά εγκαύματα δύο εξ αυτών

 Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγο στη Μονή Πετράκη σε Συνοδικό Δικαστήριο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ιερέας που...



 Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγο στη Μονή Πετράκη σε Συνοδικό Δικαστήριο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ιερέας που δικαζόταν για κάποιο αδίκημα και επρόκειτο να καθαιρεθεί έριξε βιτριόλι σε έξι Μητροπολίτες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο «Λαϊκό» Νοσοκομείο. Πρόκειται για τους Μητροπολίτες Κηφισίας Κύριλλος, Άρτης Καλλίνικος, Κασσανδρείας Νικόδημος, Κονίτσης Ανδρέας, Ζακύνθου Διονύσιος και Γλυφάδας Αντώνιος.

Οι Μητροπολίτες αποτελούσαν τη σύνθεση Συνοδικού Δικαστηρίου το οποίο εξέταζε την υπόθεση του ιερέα.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΣΚΑΪ, έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους. Δύο εξ αυτών είναι σε σοβαρή κατάσταση, ωστόσο, δεν κινδυνεύει η ζωή τους, ενώ άλλοι τρεις μεταφέρονται στο ΚΑΤ με εγκαύματα στο πρόσωπο.


Ξαφνικά και κατά την διάρκεια της εκφώνησης της απόφασης ο υπό έλεγχο ιερέας έβγαλε ένα μπουκάλι με καυστικό υγρό και επιτέθηκε εναντίον των μελών του Συνοδικού Δικαστηρίου. Επικράτησε πανικός όμως δεν κατόρθωσε να διαφύγει αφού συνελήφθη από την αστυνομική φρουρά της Μονής.


Ο εγκαλούμενος κληρικός της Μητρόπολης Βεροίας ήταν προς καθαίρεση για υπόθεση ναρκωτικών στη Βόρεια Ελλάδα


Ο δράστης ακινητοποιήθηκε από φρουρό της μονής. Ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έσπευσε άμεσα στο σημείο και τον συνέλαβε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.