Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ναύπακτος: Νέα στοιχεία για τον θάνατο του σφαγμένου πρώην αντιδημάρχου – Η μουσική που ήταν στη διαπασών

  Συγκλονίζει η τραγωδία στη Ναύπακτο. Ένας 56χρονος άνδρας, πρώην αντιδήμαρχος, βρέθηκε νεκρός με τραύματα από μαχαίρι μέσα στην αποθήκη τ...



 



Συγκλονίζει η τραγωδία στη Ναύπακτο. Ένας 56χρονος άνδρας, πρώην αντιδήμαρχος, βρέθηκε νεκρός με τραύματα από μαχαίρι μέσα στην αποθήκη του σπιτιού του στην περιοχή του Γαλατά.

Η τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο του πρώην αντιδημάρχου. Το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος βρέθηκε νεκρός από συγγενικό του πρόσωπο και έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην θωρακική χώρα.

Μετά τον εντοπισμό του 56χρονου, στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις που πραγματοποίησαν έρευνα στον χώρο, ενώ η σορός του μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, για την διενέργεια, νεκροψίας – νεκροτομής.

Σύμφωνα με το flamis.gr, ο πρώην αντιδήμαρχος βρέθηκε κλειδωμένος στην αποθήκη, ενώ είχε βάλει στην διαπασών μουσική, πιθανόν για να μην ακούγονται οι κραυγές. Η αστυνομία Μεσολογγίου έχει ξεκινήσει ήδη έρευνες για το περιστατικό. Το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό της αυτοκτονίας.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.