Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καλύφθηκε η Νοτιοανατολική Αυστραλία με ιστούς αράχνης μετά από πλημμύρες (βίντεο)

 Σύμφωνα με τον εντομολόγο Κεν Γουόλκερ, οι αράχνες μπορούν να δημιουργήσουν ένα ευρύ φάσμα μεταξιού και αφού βρουν το σωστό σημείο, τα οκ...

 Σύμφωνα με τον εντομολόγο Κεν Γουόλκερ, οι αράχνες μπορούν να δημιουργήσουν ένα ευρύ φάσμα μεταξιού και αφού βρουν το σωστό σημείο, τα οκτάποδα προσπαθούν να ανέβουν γρήγορα στις κορυφές του ιστού


Τεράστιοι ιστοί εμφανίστηκαν στη Νοτιοανατολική Αυστραλία, ύστερα από καταρρακτώδεις βροχές και ισχυρούς ανέμους που έχουν πλήξει την χώρα από την προηγούμενη Τετάρτη. Η κακοκαιρία είχε αρκετούς νεκρούς και χιλιάδες εκτοπισμένους, σύμφωνα με την Yahoo Australia.


Ωστόσο στις εικόνες παρατηρήθηκε ότι μαύρες και κόκκινες αράχνες έχουν δημιουργήσει τεράστιους ιστούς όταν υποχώρησαν από ψηλότερο έδαφος για να γλιτώσουν από τις σφοδρές καταιγίδες.


Ο Κεν Γουόλκερ, εντομολόγος στο Μουσείο της Μελβούρνης δήλωσε στον Guardian ότι είναι ένα φαινόμενο που εμφανίζεται κατά καιρούς στη Βικτόρια, όταν και πέφτει το μεγαλύτερο μέρος της βροχής. Όπως εξήγησε, οι αράχνες μπορούν να δημιουργήσουν ένα ευρύ φάσμα μεταξιού. Στη συνέχεια, αφού βρουν το σωστό σημείο, τα οκτάποδα προσπαθούν να ανέβουν γρήγορα στις κορυφές του ιστού.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.