Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καρακατσάνοφ σε Μπορίσοφ για Σκόπια: Μη γλύφεις εκεί που έφτυσες!

«Καλώ τον πρωθυπουργό Στέφαν Γιάνεφ και τον Πρόεδρο Ρούμεν Ράντεφ να τηρήσουν την καθιερωμένη κρατική θέση και να μην παραπλανηθούν από του...





«Καλώ τον πρωθυπουργό Στέφαν Γιάνεφ και τον Πρόεδρο Ρούμεν Ράντεφ να τηρήσουν την καθιερωμένη κρατική θέση και να μην παραπλανηθούν από τους χειρισμούς των Σκοπίων!

Αυτό δήλωσε στη σελίδα του στο Facebook ο αρχηγός της «Εσωτερικής Μακεδονικής Επαναστατικής Οργάνωσης»- VMRO, Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ με την ευκαιρία της σημερινής επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, και της πρώτης του συνάντησης με τον πρώην πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ, γράφει η βουλγαρικής «Σήμερα».

Για εμάς, η Βόρεια Μακεδονία και οι αδελφοί μας που ζουν σε αυτήν τη γη ήταν πάντα κάτι πολύ ακριβό, είναι μέρος μας, πρόσθεσε ο Καρακατσάνοφ.

«Δεν μπορείς να γλύφεις εκεί που έφτυνες γυρίζοντας την πλάτη σου στην αξιοπρέπεια, την οποία υπερασπίστηκες ως πρωθυπουργός, απλώς και μόνο για να κάνεις μια καλή εντύπωση σε ορισμένους παράγοντες στη Δύση.

Η πολιτική που υπερασπιζόμασταν μαζί μέχρι χθες, και ιδιαιτέρως τα εθνικά συμφέροντα της Βουλγαρίας και η μνήμη όλων εκείνων που έδωσαν τη ζωή τους για μια βουλγαρική Μακεδονία, δεν είναι προς πώληση, ούτε αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης για πολιτικές σκοπιμότητες στο εσωτερικό », δήλωσε ο Καρακατσάνοφ με έντονο ύφος.

Πρόσθεσε ότι για μερικές ψήφους σε οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση δεν μπορούμε να παραβλέπουμε το εθνικό συμφέρον.

«Εμείς οι πατριώτες, και εγώ προσωπικά, πολεμήσαμε για 4 χρόνια (όταν ήμασταν στην κυβέρνηση) για μια αξιοπρεπή βουλγαρική θέση για να εμποδίσουμε τα Σκόπια να διαπραγματευτούν την ένταξη στην ΕΕ έως ότου οι πολιτικοί εκεί αναγνωρίσουν το απλό γεγονός ότι η ιστορία μας έως το 1944 είναι κοινή έως ότου εκκαθαριστούν μίσος και ψέματα, που διακατέχονται προς τους Βούλγαρους και τη Βουλγαρία, μέχρι να λάβουν οι συμπατριώτες μας που κατοικούν γύρω από τον Βαρδάρη τα νόμιμα ανθρώπινα δικαιώματά τους. Αυτή είναι μια πολιτική που επιβάλλαμε ως Βούλγαροι και δεν παραιτούμαστε από αυτήν, τονίζει επίσης ο Καρακατσάνοφ.

The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.