Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μονή Πετράκη: «Βίος και Πολιτεία» το παρελθόν του ιερέα - Νέα στοιχεία για τον δράστη της επίθεσης με βιτριόλι

«Βίος και Πολιτεία» το παρελθόν του ιερέα που πραγματοποίησε την επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη, το απόγευμα της Τετάρτης.  Από τ...







«Βίος και Πολιτεία» το παρελθόν του ιερέα που πραγματοποίησε την επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη, το απόγευμα της Τετάρτης. 

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό το όνομά του, ανασύρονται πολλές ιστορίες από το "σκοτεινό" του παρελθόν που ξεκινά από προπηλακισμό δημοσιογράφων σε προαύλιο ναού και φθάνει έως υπόθεση με ναρκωτικά και υπεξαίρεση 25.000 ευρώ από ιερό ναό με απειλές κατά της οικογένειας του ταμία της εκκλησίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του mega.

Είναι ο ίδιος ιερέας που τον Ιούνιο του 2018 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας συνελήφθη, καθώς έκρυβε κάτω από τα ράσα και μάλιστα στα «απόκρυφά» του 1,8 γραμμάρια κοκαΐνης. Ο ίδιος που τον Μάιο του 2015 προπηλάκισε δημοσιογράφους στον προαύλιο χώρο του ναού και χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας, αλλά και αυτός που προ διετίας καταγγέλλεται ότι έκλεψε 25.000 ευρώ από εκκλησία χωριού και έφθασε να απειλεί με καδρόνι τη σύζυγο του ταμία του Ναού.

Η γυναίκα, η κα. Φρόσω, μίλησε στο Mega για το περιστατικό και είπε: ««Πρόλαβα και γλίτωσα».

«Ερχόταν και κλωτσούσε την πόρτα μου. Τον άκουσα όμως από μακριά γιατί φώναζε και έβριζε πολύ άσχημα. Λόγια που όχι δεν τα ακούς από ιερέα από κανένα άνθρωπο» σημειώνει η ίδια που άνοιξε το σπίτι της, όπως ανέφερε, για να φιλοξενήσει τον 37χρονο ιερέα, όταν είχε πρωτοπάει στο χωριό της. «Φώναζε θα σε σκοτώσω και τέτοια και αλλιώτικα. Αλλά εγώ τον είχα φιλοξενήσει όταν είχε πρωτοέρθει γιατί δεν είχε που να μείνει» λέει χαρακτηριστικά.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.