Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μονή Πετράκη: Αίματα και ράσα στο πάτωμα - Σοκάρουν οι πρώτες εικόνες μετά την επίθεση στους Μητροπολίτες

Τις πρώτες εικόνες μέσα από τη Μονή Πετράκη, όπου ιερέας που καθαιρέθηκε επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε Μητροπολίτες, δημοσίευσε το newsit.g...






Τις πρώτες εικόνες μέσα από τη Μονή Πετράκη, όπου ιερέας που καθαιρέθηκε επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε Μητροπολίτες, δημοσίευσε το newsit.gr.

Το θέαμα σοκάρει. Όπως θα δείτε, στο πάτωμα υπάρχουν αίματα από τα τραύματα που υπέστησαν οι επτά Μητροπολίτες και ο ειδικός φρουρός, καθώς και ράσα που καταστράφηκαν από το καυστικό υγρό.


Το ρεπορτάζ του newsit.gr αναφέρει πως ο ιερέας από την Βέροια είχε ήδη καθαιρεθεί πρωτόδικα, ενώ σήμερα (23.06.2021) εκδικαζόταν η έφεση, με τον -μετέπειτα- δράστη να αντιλαμβάνεται ότι το κλίμα ήταν για τον ίδιο «βαρύ». Στο άκουσμα της απόφασης του Συνοδικού Δικαστηρίου έβγαλε ένα μπουκάλι με το καυστικό υγρό και το έριξε πάνω στην έδρα, όπου κάθονταν επτά μητροπολίτες.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.