Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πατέρας πετά σε κέρματα την τελευταία δόση διατροφής στον κήπο της πρώην γυναίκας - Βίντεο

 Μια οικογένεια στο Ρίτσμοντ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής έλαβε μια σοκαριστική παράδοση τον περασμένο μήνα, όταν 80 χιλ. σεντ πετάχτηκ...

 Μια οικογένεια στο Ρίτσμοντ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής έλαβε μια σοκαριστική παράδοση τον περασμένο μήνα, όταν 80 χιλ. σεντ πετάχτηκαν στον κήπο της. Τώρα η οικογένεια θα χρησιμοποιήσει αυτά τα λεφτά για να βοηθήσουν ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

Μόλις έκλεισα τα 18. Όταν έκανα μάθημα, ο μπαμπάς μου ήρθε από το σπίτι. Είχε νοικιάσει ένα τρέιλερ" λέει η Έιβερι Σάνφορντ, τελειόφοιτος στο λύκειο Deep Run High School.

"Πάρκαρε μπροστά από το σπίτι κι άδειασε το τρέιλερ ώστε να πετάξει τα κέρματα στο γρασίδι, με τη μαμά μου να βγαίνει έξω και να τον ρωτάει τι κάνει στην αυλή; Δεν ήξερε ποιος ήταν μέχρι που αυτός φώναξε: Αυτή είναι η τελευταία δόση της διατροφής" εξηγεί η 18χρονη μαθήτρια.

"Δεν είναι η μητέρα μου που προσπαθεί να μειώσει, είμαι επίσης εγώ και η αδερφή μου και με αναστατώνει πολύ που δεν το σκέφτηκε αυτό προτού το κάνει" λέει η Έιβερι, που στεναχωρήθηκε τρομερά από την πράξη του πατέρα της.

Όλα τα χρήματα που ο μπαμπάς της πέταξε στον κήπο του σπιτιού θα δωριστούν στο ίδρυμα Safe Harbor, ένα κέντρο κατά της ενδοοικογενειακής βίας, στην περιοχή.

"Αλλάζοντας τα και δωρίζοντας τα χρήματα σε μαμάδες και παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, νιώθω ότι στ’ αλήθεια αλλάζει την άσχημη κατάσταση σε μια θετική. Μπορείς κάτι να μάθεις απ’ όλο αυτό" συνέχισε η Έιβερι, μιλώντας στο WTVR.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κοπέλα δεν έχει μιλήσει με τον πατέρα της για χρόνια.

Το συμβάν με τα λεφτά, λέει η κοπέλα, ότι απέδειξε πως πήρε τη δύσκολη αλλά σωστή απόφαση να μείνει μακριά του.

Όπως ανέφερε, δεν έχει καμία διάθεση να έχει σχέση με οποιονδήποτε δεν σέβεται τη μητέρα της.

"Είναι στ’ αλήθεια επώδυνο και καταστροφικό για τα παιδιά σου να κάνει πράγματα σαν κι αυτό. Δεν έχει σημασία εάν είσαι νέος ή ενήλικας, οι πράξεις των γονιών σου πάντα θα έχουν επίδραση επάνω σου" είπε η κοπέλα.

Από την πλευρά του, ο πατέρας της ανέφερε ότι ενήργησε μ' αυτόν τον τρόπο συναισθηματικά φορτισμένοας από τα τόσα χρόνια διαμάχης με την πρώην σύζυγό του για την κηδεμονία των παιδιών.

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.