Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πισοδέρι: Επίσκεψη μνήμης στη βία για την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Δημήτριο Γιουματζίδη, τον αντιπ...





Αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Δημήτριο Γιουματζίδη, τον αντιπρόεδρο κεντρικής Μακεδονίας κ.Γεώργιο Δόντσιο...

και τον ταμία κ.Ιωάννη Σιβένα, επισκέφτηκε το χωριό Πισοδέρι Φλώρινας και συγκεκριμένα τον χώρο όπου τα ΜΑΤ του «Δημοκράτη» Τσίπρα, ακριβώς τρία χρόνια πριν, σταμάτησαν, με δακρυγόνα,χειροβομβίδες κρότου- λάμψης και πρωτοφανή βιαιότητα, τους Έλληνες που πήγαιναν στο χωριό Ψαράδες για να εμποδίσουν την υπογραφή της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών.

Με την επίσκεψη αυτή η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων θέλησε να τιμήσει και αυτούς, που εδώ στο Πισοδέρι, γνώρισαν την βία των ΜΑΤ του Τσίπρα αλλά και όλους τους Έλληνες που αγωνίσθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο για την διεξαγωγή Δημοψηφίσματος για την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Μπροστά στο μαρμάρινο μνημείο που έχει ανεγερθεί στον χώρο σε ανάμνηση των γεγονότων της 17ης Ιουνίου 2018, και κάτω από έντονη βροχή, διαβάσθηκε κείμενο το οποίο μεταξύ των άλλων αναφέρει:


«Τρία χρόνια μετά την υπογραφή της Συμφωνίας και ο πιο δύσπιστος αρχίζει να καταλαβαίνει πόσο επιζήμια είναι για τα Ελληνικά συμφέροντα, πόσο οι γείτονές μας δεν έχουν σκοπό να την εφαρμόσουν και πόσο δίκαιο είχαμε εμείς τα εκατομμύρια των Ελλήνων που αντιδράσαμε στην υπογραφή της.

Ο κόσμος βλέποντας την εφαρμογή των προδοτικών διατάξεών της, δεν θα αργήσει να ξεσηκωθεί. Υπεύθυνοι για αυτό δεν θα είναι μόνον οι βουλευτές που ψήφισαν την συμφωνία αλλά και οι βουλευτές που σήμερα την εφαρμόζουν πιστά.

Μην πιστεύεται την προπαγάνδα ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δεν μπορεί να ακυρωθεί. Είναι δυνατό να καταργηθεί, και λόγω των τεράστιων νομικών προβλημάτων που έχει, και με δημοψήφισμα, και εάν την καταγγείλουν 151 βουλευτές.

Εμείς ως Ομοσπονδία έχουμε καταφύγει και στα δικαστήρια για να ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών λόγω καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας. Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών της.

Ο Μακεδονικός Ελληνισμός, όλος ο Ελληνισμός, περιμένει από την Ελληνική Δικαιοσύνη, δικαιοσύνη».



Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Μακεδόνων «Παμμακεδονική Ένωση Ελλάδος»

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.