Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Ιντερπόλ απέρριψε 773 τουρκικές «κόκκινες ειδοποιήσεις» κατά γκιουλενιστών

  Δυσαρέσκια προκάλεσε στην Τουρκία η απόφαση της Ιντερπόλ, επειδή απέριψε 773 “κόκκινες ειδοποιήσεις” (red notices), ατόμων που φέρεται να...

 



Δυσαρέσκια προκάλεσε στην Τουρκία η απόφαση της Ιντερπόλ, επειδή απέριψε 773 “κόκκινες ειδοποιήσεις” (red notices), ατόμων που φέρεται να σχετίζονται με το “τρομοκρατικό” κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν.

Μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων σχετικά με την πρόταση νόμου για τη διεξαγωγή της 89ης Γενικής Συνέλευσης της Ιντερπόλ στην Κωνσταντινούπολη, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιαβούζ Σελίμ Κιράν δήλωσε ότι 93 άτομα με ένταλμα σύλληψης έχουν εκδοθεί στην Τουρκία από τον Μάρτιο του 2020.

Ενημερώνοντας ότι τρία άτομα συνελήφθησαν στην Άγκυρα και εκδόθηκαν στις αντίστοιχες χώρες κατά την ίδια περίοδο, ο Κιράν δήλωσε ότι ο αριθμός των ατόμων που έχουν εκδοθεί σε άλλες χώρες από το 1982 ήταν 1.644.

Ο Κιράν τόνισε επίσης ότι η Ιντερπόλ ήταν «διστακτική» στα αιτήματα έκδοσης υπόπτων που συνδέονται με τον Γκιουλέν, σημειώνοντας ότι η συνεργασία μεταξύ της Άγκυρας και της Ιντερπόλ σε αυτό το ζήτημα, δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.