Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα κατά του 56χρονου για αποπλάνηση και σε δύο 20χρονες

Διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στη Θεσσαλονίκη για τον 56χρονο που πρωταγωνιστεί στο περιστατικό αποπλάνησης της 16χρονης στις Συκεές. Τ...





Διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στη Θεσσαλονίκη για τον 56χρονο που πρωταγωνιστεί στο περιστατικό αποπλάνησης της 16χρονης στις Συκεές. Την εντολή παρήγγειλε η εισαγγελέας ποινικής δίωξης της συμπρωτεύουσας.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας στη Θεσσαλονίκη ο 56χρονος αναμένεται να κληθεί να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου γι’ άλλες δύο υποθέσεις.

Σύμφωνα με το GRTimes, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 56χρονος είχε επιχειρήσει να αποπλανήσει και δύο 20χρονες στην ευρύτερη περιοχή των Πεύκων Θεσσαλονίκης.

Για το δεύτερο περιστατικό αποπλάνησης σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία και, με εισαγγελική παραγγελία, θα πραγματοποιηθεί ειδική έρευνα από την αστυνομία.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.