Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Ισόβια στην 55χρονη που σκότωσε τον 89χρονο πρώην πεθερό της με τηγάνι

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, 55χρονη που τον Ιούνιο του 2019 σκότωσε τον 89χρονο πρ...





Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, 55χρονη που τον Ιούνιο του 2019 σκότωσε τον 89χρονο πρώην πεθερό της, χτυπώντας τον στο κεφάλι με τηγάνι.

Το δικαστήριο σήμερα συνεδρίασε ερήμην της, καθώς η 55χρονη κατηγορούμενη δεν προσήλθε για τρίτη φορά. Την πρώτη φορά είχε αισθανθεί αδιαθεσία και η δίκη δεν πραγματοποιήθηκε. Τη δεύτερη φορά φέρεται να κατανάλωσε σαμπουάν (!) πριν τη μεταγωγή της στο δικαστήριο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ σήμερα λιποθύμησε και πάλι πριν τη μεταγωγή της και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να εξεταστεί.

Το δικαστήριο δεν πείστηκε για την αδιαθεσία της και ο εισαγγελέας της έδρας αποφάσισε τη συνέχιση της δίκης και να καταδικαστεί ερήμην της. Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Το χρονικό του εγκλήματος

Η 55χρονη κρατούμενη κατηγορείται ότι σκότωσε με τηγάνι τον 89χρονο πρώην πεθερό της και τον μετέφερε στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας για να αποδοθεί ο θάνατός του σε πτώση. Το έγκλημα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τελέστηκε τον Ιούνιο του 2019, στο οροφοδιαμέρισμα όπου διέμενε το θύμα επί της οδού Αρμενοπούλου στη Θεσσαλονίκη.

Η 55χρονη συνταξιούχος δασκάλα, με ψυχιατρικό ιστορικό, φιλοξενούνταν σε δωμάτιο του ίδιου διαμερίσματος που της είχε παραχωρήσει ο πρώην σύζυγός της. Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι είχε δυσαρεστήσει τον ηλικιωμένο και συχνά πυροδοτούνταν εντάσεις με την πρώην νύφη του.

Ο θάνατος του 89χρονου, ο οποίος χρησιμοποιούσε περιπατητήρα για τις μετακινήσεις του, αποδόθηκε σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το πτώμα του εντόπισαν ένοικοι της πολυκατοικίας στο κλιμακοστάσιο, μεταξύ 3ου και 4ου ορόφου. Πολύ γρήγορα, οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη της και η 55χρονη συνελήφθη.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.