Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρούσματα σήμερα: 549 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 13 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 330 οι διασωληνωμένοι

Κρούσματα σήμερα: Οι νέες μολύνσεις που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ την Τετάρτη, 16 Ιουνίου. Πόσοι ασθενείς νοσηλεύονται σε ΜΕΘ και πόσοι κατέληξαν τ...





Κρούσματα σήμερα: Οι νέες μολύνσεις που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ την Τετάρτη, 16 Ιουνίου. Πόσοι ασθενείς νοσηλεύονται σε ΜΕΘ και πόσοι κατέληξαν τις τελευταίες 24 ώρες.

Με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 16 Ιουνίου 2021 (ώρα 15:00), τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 549, εκ των οποίων 1 εντοπίστηκε κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 416.741 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Mε βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 24 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.089 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.