Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πέθανε στα 48 του από κορωνοϊό ο Παραολυμπιονίκης Νίκος Καπλάνης

Την απώλεια του Νίκου Καπλάνη, σε ηλικία 48 ετών από κορωνοϊό, θρηνεί το ελληνικό Παραολυμπιακό Κίνημα - Τα τελευταία 16 χρόνια εργαζόταν ...

Την απώλεια του Νίκου Καπλάνη, σε ηλικία 48 ετών από κορωνοϊό, θρηνεί το ελληνικό Παραολυμπιακό Κίνημα - Τα τελευταία 16 χρόνια εργαζόταν στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Ο Νίκος Καπλάνης, αθλητής της κολύμβησης, του στίβου και της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, απεβίωσε σε ηλικία 48 ετών νικημένος από κορωνοϊό.


Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες ανέφερε σε ανακοίνωσή της:


«Τον πρόωρο χαμό του Νίκου Καπλάνη θρηνεί το ελληνικό Παραολυμπιακό Κίνημα. Ο αθλητής της κολύμβησης, του στίβου της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και τα τελευταία χρόνια και του μπότσια, με πολλές και σημαντικές διακρίσεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 48 ετών, νικημένος από τον κορονοιό.


Ο Νίκος Καπλάνης είχε καταγωγή από το Μέτσοβο και είχε σπουδάσει ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ τα τελευταία 16 χρόνια εργαζόταν στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.


Το ΔΣ της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ εκφράζει τη λύπη του για την απροσδόκητη απώλεια του Νίκου Καπλάνη, αλλά και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».


Πηγή:www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.