Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαρκόπουλο: Κραυγή αγωνίας από την 48χρονη που έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι της - «Έχω να κοιμηθώ 3 μέρες»

  Για τις στιγμές τρόμου που έζησε μέσα στο σπίτι της στο Μαρκόπουλο μίλησε στον ΑΝΤ1 η 48χρονη Ελένη Μουρμούρη, η οποία ήρθε αντιμέτωπη μ...

 

Για τις στιγμές τρόμου που έζησε μέσα στο σπίτι της στο Μαρκόπουλο μίλησε στον ΑΝΤ1 η 48χρονη Ελένη Μουρμούρη, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με τον αδίστακτο ληστή που της επιτέθηκε με μαχαίρι. Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, όταν ο κουκουλοφόρος εισέβαλλε στο σπίτι της φορώντας full face και και με την απειλή μαχαιριού της ζήτησε χρήματα και κοσμήματα.

«Ήμουν στην αποθήκη και την ώρα που γύρισα την πλάτη μου άκουσα βήματα γύρισα πίσω και ένας μου έπιασε τον σβέρκο. Μου έβαλε και ένα μαχαίρι στον λαιμό και μου λέει "μην φωνάζεις θα σε σκοτώσω πάμε να μου δώσεις ότι έχεις σε χρυσαφικά και χρήματα"», δήλωσε χαρακτηριστικά η γυναίκα που ήταν στο σπίτι της μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα της. «Του άνοιξα την ντουλάπα με τα χρυσαφικά μου και μου λέει "χρήματα έχεις;". Του λέω "ναι, έχω 100 ευρώ". Μου λέει να του δώσω τα χρήματα και με άφησε να πάω στο διπλανό δωμάτιο για να πάρω το πορτοφόλι μου. Άνοιξα την πόρτα και έφυγα έξω και εκείνος εξαφανίστηκε».

«Φώναξα βοήθεια πήρα μετά την αστυνομία, φοβάμαι πολύ έχω να κοιμηθώ τρία μερόνυχτα από την μέρα που έγινε, δεν νιώθω ασφαλής», είπε ακόμη η 48χρονη.

Κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν την ανησυχία τους για τις αλλεπάλληλες ληστείες που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Ανατολική Αττική.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.