Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συγκλονιστικό Βίντεο: Δείτε τη στιγμή που 4 πύργοι ψύξης εργοστασίου ηλεκτροπαραγωγής κατεδαφίζονται σε 5 δευτερόλεπτα

  Μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα, 4 πύργοι ψύξης στον Σταθμό Ηλεκτροπαραγωγής Rugeley στο Staffordshire στη Μεγάλη Βρετανία κατεδαφίστηκαν και...

 

Μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα, 4 πύργοι ψύξης στον Σταθμό Ηλεκτροπαραγωγής Rugeley στο Staffordshire στη Μεγάλη Βρετανία κατεδαφίστηκαν και έγιναν σκόνη.

Οι 4 πύργοι κατεδαφίστηκαν με ελεγχόμενη έκρηξη χθες το πρωί.

Οι 4 πύργοι είχαν ύψος 117 μέτρα και ανεγέρθηκαν τη δεκαετία του 1950. Ο σταθμός παραγωγής ενέργειας με καύση άνθρακα παρείχε ηλεκτρική ενέργεια σε εκατομμύρια σπίτια.

Η νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία, Engie έχει λάβει άδεια να μετατρέψει τον χώρο του εργοστασίου σε μια βιώσιμη περιοχή ανάπτυξης μικτής χρήσης 2.300 κατοικιών χαμηλών εκπομπών άνθρακα.

Η υπουργός Ενέργειας Anne-Marie Trevelyan είπε: «Δεσμευόμαστε να σε πιο πράσινες πολιτικές μετά την πανδημία και το πρόγραμμα αναγέννησης χαμηλών εκπομπών άνθρακα της Engie είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία που δείχνει πώς οι βιομηχανικοί χώροι μπορούν να αναζωογονηθούν και να συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Αυτή η καινοτόμος ανάπλαση θα βοηθήσει να δοθεί νέα πνοή στην τοπική κοινότητα, παρέχοντας νέες θέσεις εργασίας, χιλιάδες σπίτια με χαμηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα και ένα νέο σχολείο, υποστηρίζοντας παράλληλα τις φιλόδοξες δεσμεύσεις μας για το κλίμα».

 


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.