Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ...!!! Πετράλωνα: Είχε καταδικαστεί για βιασμό φοιτήτριας ο 35χρονος Βούλγαρος...!!!

  Σοκάρει η αποκάλυψη του παρελθόντος του 35χρονου άνδρα, ο οποίος καταζητείται για το βιασμό 50χρονης γυναίκας σε διαμέρισμα στα Κάτω Πετ...




 




Σοκάρει η αποκάλυψη του παρελθόντος του 35χρονου άνδρα, ο οποίος καταζητείται για το βιασμό 50χρονης γυναίκας σε διαμέρισμα στα Κάτω Πετράλωνα. Ο δράστης είχε καταδικαστεί ξανά για βιασμό, αλλά αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου!

Ο 35χρονος καταζητούμενος, βουλγαρικής καταγωγής, βίασε μια 50χρονη καθαρίστρια μέσα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας που είχε νοικιάσει στα Κάτω Πετράλωνα. Ο βιασμός της άτυχης γυναίκας αποκαλύφθηκε το Σάββατο (19.06.2021) αλλά μέχρι να φτάσει σημείο η αστυνομία (που σύμφωνα με κατοίκους καθυστέρησε) ο δράστης είχε διαφύγει.

Όπως προκύπτει από τις μέχρι στιγμής έρευνες, ο 35χρονος είχε συλληφθεί και καταδικαστεί το 2015 για βιασμό φοιτήτριας στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα είχε καταδικαστεί για βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, διατάραξη οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώου.

Δεν έμεινε πολύ καιρό στη φυλακή, όμως καθώς αποφυλακίστηκε το 2020 με το νόμο Παρασκευόπουλου.

Ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί από την ΕΛ.ΑΣ. και χαρακτηρίζεται πολύ επικίνδυνο άτομο.

Η 50χρονη γυναίκα, καθάριζε πολυκατοικία στην οδό Συμμαχιδών, όταν ξαφνικά ο 35χρονος την άρπαξε και την έβαλε με τη βία στο διαμέρισμά του όπου την βίασε, την κράτησε αιχμάλωτη για ώρες και την ξυλοκόπησε. Σημειώνεται, ότι η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.