Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συναγερμός στη Νίκαια: Απέδρασε 22χρονος Αδρικανός κρατούμενος με κορονοϊό...!!!

Συναγερμός σήμανε σε νοσοκομείο στη Νίκαια καθώς ένας 22χρονος κρατούμενος με κορονοϊό απέδρασε από την ψυχιατρική κλινική. Σύμφωνα με τον ...





Συναγερμός σήμανε σε νοσοκομείο στη Νίκαια καθώς ένας 22χρονος κρατούμενος με κορονοϊό απέδρασε από την ψυχιατρική κλινική.

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο κατηγορούμενος συνελήφθη από ευρωπαϊκές αρχές και δήλωνε ψευδώς πως κατάγεται από την Αγκόλα ενώ όταν συνελήφθη ξανά δήλωσε ότι είναι από τη Νιγηρία.

Ο κατηγορούμενος την περασμένη Πέμπτη, κατάφερε να κλέψει επτά αυτοκίνητα, τρακάροντας μάλιστα ορισμένα από αυτά στην προσπάθειά του να τα κλέψει, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ η δράση του εκτείνεται από Νότια Χαλκηδόνα μέχρι τα Πατήσια.

Ο εισαγγελέας πρότεινε να κρατηθεί στη Νίκαια, αλλά στο μεταξύ βρέθηκε πως ήταν φορέας κορονοϊού κι έτσι αποφασίστηκε να κρατηθεί σε δωμάτιο της ψυχιατρικής κλινικής, από όπου και δραπέτευσε.

Σημειώνεται ότι σε καραντίνα έχουν μπει 8 αστυνομικοί που ήρθαν σε επαφή μαζί του.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.