Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

19.653 Τούρκοι πολίτες κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος του 2016, σύμφωνα με την Hurriyet

  Συνολικά 19.653 Τούρκοι πολίτες κατέφυγαν στη γειτονική Ελλάδα μετά από απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου 2016, σύμφωνα με έκθεση τ...




 




Συνολικά 19.653 Τούρκοι πολίτες κατέφυγαν στη γειτονική Ελλάδα μετά από απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου 2016, σύμφωνα με έκθεση της εφημερίδας Hürriyet, επικαλούμενη τις ελληνικές αρχές ασύλου.

Εννέα χιλιάδες Τούρκοι πολίτες έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα σε τεσσεράμισι χρόνια, με 2.000 από αυτούς να λαμβάνουν καθεστώς πρόσφυγα. Περισσότεροι από τους μισούς τουρκικούς υπηκόους που κατέφυγαν στην Ελλάδα έχουν μετακομίσει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ανέφερε η Hürriyet.

Η μετανάστευση από την Τουρκία στην Ελλάδα έχει ενταθεί από το 2016 λόγω των εκκαθαρίσεων της τουρκικής κυβέρνησης εις βάρος πολιτικών αντιπάλων μετά την απόπειρα πραξικοπήματος. Οι περισσότεροι από τους Τούρκους που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα φέρεται να είναι συμπαθούντες του κινήματος του Φετουλάχ Γκιουλέν.

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει την Τουρκία λόγω των μαζικών εκκαθαρίσεων που διεξήγαγε η τουρκική κυβέρνηση εναντίον φερόμενων μελών του κινήματος του Γκουλέν, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος. Πολλοί προσπάθησαν να εγκαταλείψουν παράνομα την Τουρκία καθώς η κυβέρνηση είχε ακυρώσει τα διαβατήρια χιλιάδων πολιτών.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.