Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: «Φως» στις συνθήκες θανάτου του 18μηνου βρέφους αναζητούν οι Αρχές

«Φως» στις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του το αγοράκι 18 μηνών, όταν έπεσε σε ανοιχτό βόθρο, έξω από το σπίτι των παππούδων του, ...

«Φως» στις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του το αγοράκι 18 μηνών, όταν έπεσε σε ανοιχτό βόθρο, έξω από το σπίτι των παππούδων του, στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, επιχειρεί να δώσει η έρευνα των τοπικών αστυνομικών αρχών.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η εισαγγελέας, η οποία έδωσε εντολή στην αστυνομία να συλλέξει το προανακριτικό υλικό.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 13:00, όταν η μητέρα του βρέφους κάλεσε την αστυνομία, δηλώνοντας ότι το παιδί της είχε εξαφανιστεί από το σπίτι των γονιών της, όπου το είχε αφήσει.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή. Δεν υπήρχαν μαρτυρίες που να είδαν το αγοράκι, ενώ οι αναζητήσεις στην γύρω περιοχή δεν απέδωσαν καρπούς.

Έτσι, οι έρευνες στράφηκαν στον βόθρο ο οποίος βρίσκεται εντός του οικοπέδου του σπιτιού, με τις υποψίες να επιβεβαιώνονται με τον πιο τραγικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, με τη συνδρομή πυροσβεστών και τη βοήθεια ειδικού στις αποφράξεις αποχετεύσεων, το αγοράκι ανασύρθηκε νεκρό μέσα από το βόθρο.

Από τα στοιχεία της έρευνας φαίνεται να προκύπτει ότι είχε διαφύγει της προσοχής των παππούδων του με συνέπεια να ακολουθήσει η τραγική κατάληξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.