Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παρενόχληση 16χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο 56χρονος... Η υπόθεση θα εκδικαστεί την Παρασκευή

Ελεύθερος αφέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (2/6) μετά από νέα αναβολή της δίκης του ο 56χρονος ο οποίος κατηγορείται για την παρενόχληση 16...





Ελεύθερος αφέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (2/6) μετά από νέα αναβολή της δίκης του ο 56χρονος ο οποίος κατηγορείται για την παρενόχληση 16χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Ο άνδρας συνελήφθη ύστερα από την καταγγελία της ανήλικης μαθήτριας που ανέφερε πως την παρενόχλησε καθ’ οδόν για το σχολείο, προτείνοντάς της να την μεταφέρει στον προορισμό της με το αυτοκίνητό του.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκε να δικαστεί όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ανέβαλε την υπόθεση για την Παρασκευή, επειδή απουσίαζαν από το ακροατήριο η ανήλικη και ο πατέρας της, μάρτυρες του κατηγορητηρίου. Ως εκ τούτου η κράτησή του ήρθη εκ του νόμου.

Είχε προηγηθεί, χθες (Τρίτη 1/6), η πρώτη αναβολή την οποία ζήτησε ο κατηγορούμενος, αλλά το δικαστήριο, κάνοντας δεκτό το αίτημά του, αποφάσισε τη διατήρηση της κράτησής του.

Ο 56χρονος, που κατά δήλωσή του είναι καθηγητής σε Επαγγελματικό Λύκειο, αντιμετωπίζει δύο πλημμελήματα και συγκεκριμένα αυτά της απόπειρας παράνομης βίας και της απειλής.

Εκτός από την περίπτωση της 16χρονης, ο ίδιος καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση και από δύο 20χρονες, τον προηγούμενο μήνα στην περιοχή των Πεύκων. Για αυτές τις δύο καταγγελίες σχηματίζεται ξεχωριστή δικογραφία στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που παρήγγειλε εισαγγελέας.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.