Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συμπλοκή ανήλικων κοριτσιών στον Κολωνό - Από τύχη ζει η 15χρονη που μαχαιρώθηκε στην κοιλιά

 Από καθαρή τύχη είναι ζωντανή η 15χρονη που μαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα κατά τη διάρκεια συμπλοκής με συνομήλικές της στον Κολωνό, το ...

 Από καθαρή τύχη είναι ζωντανή η 15χρονη που μαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα κατά τη διάρκεια συμπλοκής με συνομήλικές της στον Κολωνό, το βράδυ του Σαββάτου.


Σύμφωνα με το MEGA, όπως είπαν οι γιατροί στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, η 15χρονη ζει από καθαρή τύχη καθώς αν το μαχαίρι την είχε τραυματίσει ελάχιστα χιλιοστά πιο δίπλα, η ανήλικη δεν θα προλάβαινε να φτάσει στο νοσοκομείο.



Γι' αυτό τον λόγο, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της 16χρονης που την μαχαίρωσε με έναν σουγιά περίπου δέκα εκατοστών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή όπλων και για τη συμπλοκή.Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, πληροφορίες από το Τμήμα Ανηλίκων κάνουν λόγο για δύο παρέες κοριτσιών, τεσσάρων και τριών ατόμων, συναντήθηκαν σε κεντρικό σημείο της περιοχής του Κολωνού για προσωπικές διαφορές με την 16χρονη να βγάζει τον σουγιά και να μαχαιρώνει την 15χρονη στην κοιλιακή χώρα. Το κορίτσι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και χειρουργήθηκε. Σε λίγη ώρα, τα τρία κορίτσια που έχουν συλληφθεί αναμένεται να οδηγηθούν στις δικαστικές αρχές.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.