Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΓΗ στην Άγκυρα για τους 15 μηνες φυλακή στον Ψευτομουτή...!!! «Καλούμε την Ελλάδα να τερματίσει τις καταπιεστικές πρακτικές…»...

Υπενθυμίζουμε ότι ο ο ψευτομουφτής καταδικάστηκε γιατί καλούσε τον Αλή Τσαβούς να γίνει οπ Ντενκτάς της Θράκης με ότι αυτό συνεπάγεται...!!!...




Υπενθυμίζουμε ότι ο ο ψευτομουφτής καταδικάστηκε γιατί καλούσε τον Αλή Τσαβούς να γίνει οπ Ντενκτάς της Θράκης με ότι αυτό συνεπάγεται...!!! Το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών σήμερα έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση: 


Καταδικάζουμε την ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή, που επιβλήθηκε από το Μονονελες Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης στον μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε.

Η εν λόγω απόφαση αποτελεί μια ακόμη έκφραση των πολιτικών πίεσης και εκφοβισμού κατά των μουφτήδων που εκλέχτηκαν με την βούληση της ίδιας της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης.

Η Ελλάδα για την οποία έχουν εκδοθεί σε βάρος της πολλές αποφάσεις στο ΕΔΑΔ για παραβιάσεις στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων των μουφτήδων, μέσω νομικών διαδικασιών που διεξάγει με αβάσιμες κατηγορίες κατά των μουφτήδων, επιδιώκει να εμποδίσει τους προαναφερθέντες να ασκήσουν ελεύθερα τα θρησκευτικά και κοινωνικά τους καθήκοντα.

Ελπίζουμε πως αυτή η άδικη απόφαση θα διορθωθεί στα επόμενα στάδια της νομικής διαδικασίας. Για μία ακόμη φορά καλούμε την Ελλάδα να τερματίσει τις καταπιεστικές πρακτικές που παραβιάζουν τα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης και των εκλεγμένων μουφτήδων.

Θα συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τα εγγυημένα από διεθνείς συμφωνίες και συμβάσεις, δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης.

https://www.mfa.gov.tr

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.