Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ιταλία: Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από την πτώση του τελεφερίκ με τους 14 νεκρούς...!!!

Σοκάρει το βίντεο - ντοκουμέντο που δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει τις τραγικές στιγμές πριν η καμπίνα του τελεφερίκ πέσει στο κενό.  ...





Σοκάρει το βίντεο - ντοκουμέντο που δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει τις τραγικές στιγμές πριν η καμπίνα του τελεφερίκ πέσει στο κενό. 

Δεκατέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στηντραγωδία στην Ιταλία, με την πτώση καμπίνας τελεφερίκ στην περιφέρεια Πεδεμόντιο. Ο μόνος που επέζησε είναι ο πεντάχρονος Έιταν Μπιράν, ο οποίος σύμφωνα με τους γιατρούς, σώθηκε χάρη στην αγκαλιά του μπαμπά του.

Το TG3 δημοσίευσε το αποκλειστικό βίντεο και δείχνει πώς χάνεται ο έλεγχος της καμπίνας, στο τραγικό δυστύχημα που έλαβε χώρα την Κυριακή 23 Μαΐου στο Στρέσα - Μοταρόνε.

Το βίντεο προέρχεται από τις κάμερες ασφαλείας. Η καμπίνα σχεδόν έχει φτάσει στον σταθμό του Μοταρόνε, όταν φεύγει πάλι προς τα πίσω με μεγάλη ταχύτητα, αφού έσπασε το καλώδιο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά η καμπίνα συγκρούεται με μια κολώνα και αποσυνδέεται από το υποστηρικτικό σχοινί, πέφτοντας στο κενό.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.