Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκαρισμένη η Αυστραλία από την παρενόχληση 13χρονης μέσα σε ασανσέρ - Ανατριχιαστικό βίντεο

Ένας άνδρας 54 χρονών επιτίθεται σεξουαλικά σε ένα κορίτσι 13 ετών μέσα σε ασανσέρ, στην Αυστραλία. Στο βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα...

Ένας άνδρας 54 χρονών επιτίθεται σεξουαλικά σε ένα κορίτσι 13 ετών μέσα σε ασανσέρ, στην Αυστραλία. Στο βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα καταγράφεται η στιγμή που ο άνδρας στριμώχνει στη γωνία την έφηβη, θωπεύοντας και αγκαλιάζοντας το λεπτό της σώμα, ενώ εκείνη προσπαθεί να ξεφύγει από το κράτημά του.



Σύμφωνα με τη New Zealand Herald, o Γκλεν Ρος είχε βγει με τη μητέρα και τα αδέλφια του κοριτσιού. Όπως φαίνεται στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ο άνδρας έμοιαζε να παίζει με την έφηβη την οποία ακολούθησε στο ασανσέρ. Αλλά αυτό το παιχνίδι μετατράπηκε σε επίθεση καθώς στρίμωξε τη 13χρονη στη γωνία και τα χέρια του κύλησαν στο κορμί της χουφτώνοντάς τη και θωπεύοντάς τη, προσπαθώντας παράλληλα να τη φιλήσει στο μάγουλο, με εκείνη να παλεύει να ξεφύγει.


Αργότερα η έφηβη δήλωσε στις Αρχές πως "ακόμη έχει εφιάλτες από την εφιαλτική επίθεση τον Ιούλιο του 2019". Όμως, από την πλευρά του, ο άνδρας είπε ότι έπαιζε μαζί της και υποστήριξε ότι "δεν υπήρχε σεξουαλική ικανοποίηση εκ μέρους μου. Τα χέρια μου γλίστρησαν στο κορμί της όπως εκείνη γλίστρησε στο έδαφος. Το είδα σαν μια πρόκληση. Ότι μπορώ να την πιάσω και να της δώσω ένα φιλί στο μάγουλο, όπως στη μαμά της και τις δύο αδελφές της. Συνέβαλε και εκείνη σ' αυτό απελευθερώνοντας το σωματικό της βάρος και γλιστρώντας μέσα στα χέρια" είπε επιρρίπτοντας στην ουσία την ευθύνη στο θύμα.


Είναι ασαφής η σχέση του 54χρονου με το κορίτσι και την οικογένειά της. Ο δικαστής δεν πείστηκε από τις δικαιολογίες του και τον έκρινε ένοχο. Επίσης, απολύθηκε από το αστυνομικό τμήμα όπου εργαζόταν ως διοικητικός υπάλληλος, σύμφωνα με τις αναφορές.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.