Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τροχαίο - σοκ στην Πειραιώς: Αυτοκίνητο χτύπησε 12χρονο - Τι υποστήριξε ο οδηγός

Τροχαίο - σοκ στην Πειραιώς το μεσημέρι του Σαββάτου. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το STAR, αυτοκίνητο χτύπησε 12χρονο που επιχείρησε να διασχίσ...





Τροχαίο - σοκ στην Πειραιώς το μεσημέρι του Σαββάτου. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το STAR, αυτοκίνητο χτύπησε 12χρονο που επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο. Στα πλάνα φαίνεται το μαύρο αυτοκίνητο που τον χτύπησε με σπασμένο το παρμπρίζ. 

Όλα έγιναν όταν το παιδί με φαγώσιμα που μόλις είχε αγοράσει, προσπάθησε να περάσει κάθετα τη Λεωφόρο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όταν είδε το τρόλεϊ να σταματάει μπροστά του θεώρησε ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να περάσει απέναντι. Ο οδηγός του τρόλεϊ ισχυρίστηκε ότι το παιδί βρισκόταν πίσω από το όχημα.

"Δεν πρόλαβα να αντιδράσω γιατί δεν τον είδα" είπε ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε τον 12χρονο, εμφανώς σοκαρισμένος από όσα έγιναν. Σύμφωνα με τον ίδιο, "πάτησα και φρένο, αλλά δεν υπήρχε κανένα περιθώριο. Για ένα δευτερόλεπτο είδα το παιδί να βγαίνει τρέχοντας κάθετα στην Πειραιώς. Έκανα ό,τι μπορούσα όσον αφορά στο φρένο και το τιμόνι αριστερά, αλλά τον πέτυχα στην άκρη, τη δεξιά άκρη του αυτοκινήτου. Κοίταξα αμέσως τον καθρέφτη. Το παιδί δεν έφυγε μπροστά, αλλά από πάνω".

Όπως υποστήριξε ο οδηγός, "είχε χτυπήσει στο κεφάλι, ήταν σοκ, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να γίνει καλά το παιδί".

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά το τροχαίο, έφτασε στο σημείο περιπολικό της Αστυνομίας. Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τους μάρτυρες για να εξακριβώσουν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος. Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Παίδων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει τραύματα στο κεφάλι και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ θα υποβαλλόταν σε χειρουργείο.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.