Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα στο Αγρίνιο...!!! Οποιος μπαίνει στη ΜΕΘ... ΠΕΘΑΙΝΕΙ...!!! Στο 100% η θνητότητα

Έντονος προβληματισμός επικρατεί σχετικά με τα στοιχεία για τη θνητότητα στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Αγρινίου, καθώς σύμφωνα με πληροφορί...




Έντονος προβληματισμός επικρατεί σχετικά με τα στοιχεία για τη θνητότητα στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Αγρινίου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ΟΡΕΝ, αυτή φτάνει σε ποσοστό 100%, δηλαδή κανένας ασθενής δεν έχει καταφέρει να εξέλθει της ΜΕΘ.

Όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός, το θέμα απασχόλησε και το διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου και αποφασίστηκε να διερευνηθούν αυτά τα περιστατικά, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει και πού οφείλεται το σοκαριστικό ποσοστό θνητότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις την περασμένη Δευτέρα τρεις άνθρωποι κατέληξαν από κορονοϊό στη ΜΕΘ του συγκεκριμένου νοσοκομείου.

Το έγγραφο από την 6η ΥΠΕ

Όπως αναφέρει το tempo24.news ο αριθμός των ασθενών με κορονοϊό που πεθαίνουν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τον διοικητή της 6η ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη σταλεί σχετικό έγγραφο από την 6η ΥΠΕ, με το οποίο ζητούνται αναλυτικά εξηγήσεις από τη διοίκηση του νοσοκομείου για το τι συμβαίνει στη συγκεκριμένη κλινική. Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες και ενώ αναμένεται η απάντηση από την διοίκηση του νοσοκομείου Αγρινίου, δεν αποκλείεται να ληφθούν και άλλες πρωτοβουλίες από την πλευρά της διοίκησης της 6ης ΥΠΕ.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.