Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μυστήριο με UFO στην Αυστραλία - Συγκάλυψη από την κυβέρνηση καταγγέλλει καθηγητής

Εντυπωσιακούς ισχυρισμούς έκανε συνταξιούχος καθηγητής από τη Μελβούρνη σχετικά με τη θέαση UFO στη χώρα.  Ο καθηγητής υποστήριξε ότι...



Εντυπωσιακούς ισχυρισμούς έκανε συνταξιούχος καθηγητής από τη Μελβούρνη σχετικά με τη θέαση UFO στη χώρα. 

Ο καθηγητής υποστήριξε ότι η κυβέρνηση της Αυστραλίας έχει συγκαλύψει το μεγαλύτερο μυστήριο με αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα στη χώρα και αποκάλυψε ότι ανώτεροι στρατιωτικοί αξιωματούχοι τον απείλησαν, ενώ ομοσπονδιακοί πράκτορες των ΗΠΑ ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του.

Στις 6 Απριλίου 1966 περίπου 200 μαθητές του γυμνασίου Westall, καθηγητές και κάτοικοι του Clayton South έγιναν μάρτυρες ενός μεγάλου ασημένιου δίσκου σε σχήμα πούρου ναι αιωρείται πάνω από το σχολείο και το κοντινό πάρκο Grange Reserve.

Το περιστατικό είχε αναφερθεί και παλαιότερα, ενώ ήταν και αντικείμενο ντοκιμαντέρ.

Ωστόσο, ένας από τους καθηγητές που ήταν μάρτυρας των γεγονότων, έχει αποκαλύψει νέες λεπτομέρειες του τι συνέβη μετά.

Ο Άντριου Γκρίνγουντ που δίδασκε επιστήμη στο σχολείο του Westall, περιέγραψε τις απόπειρες που έγιναν ώστε να τον αναγκάσουν να σωπάσει ενώ είπε πως είχε επικοινωνία με κάποιο κορυφαίο στέλεχος στην αμερικανική κυβέρνηση.




"Είδα ένα σκάφος. Ένα μηχανικό αντικείμενο με ελεγχόμενη κίνηση να αιωρείται από πάνω μου" είπε ο συνταξιούχος καθηγητής στο ντοκιμαντέρ του 7NEWS Spotlight, που θα προβληθεί την Κυριακή και στο οποίο συμμετέχουν πολλοί μάρτυρες. Ο κ. Γκρίνγουντ είπε επίσης πως πέντε μικρά αεροπλάνα πετούσαν γύρω από το αντικείμενο.




---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.