Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ... Νέα Tαπείνωση των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων - Τουρκικά λάφυρα στα χέρια Κούρδων ανταρτών

Κανονική πολιορκία δέχονται οι Τούρκοι σε Συρία, Ιράκ και στο εσωτερικό τους. Οι Απελευθερωτικές Δυνάμεις του Afrin, ανακοίνωσαν τις λεπτομέ...


Κανονική πολιορκία δέχονται οι Τούρκοι σε Συρία, Ιράκ και στο εσωτερικό τους.

Οι Απελευθερωτικές Δυνάμεις του Afrin, ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της δράσης που πραγματοποίησαν εναντίον του τουρκικού κράτους και των συμμοριών της στις 19 Μαΐου.

''Οι δυνάμεις μας πραγματοποίησαν μια μεγάλης κλίμακας επιδρομή σε μια βάση τουρκόφιλων στο χωριό Basûfanê στο Afrin στις 19 Μαΐου. Η δράση πραγματοποιήθηκε περίπου στις 01:00 απόψε. Έντεκα μέλη της συμμορίας σκοτώθηκαν στις συγκρούσεις και δύο μέλη της συμμορίας τραυματίστηκαν.

Επίσης σκοτώθηκαν 3 Τούρκοι στρατιώτες. Ταυτόχρονα, ένα στρατιωτικό όχημα, μία μοτοσικλέτα, μία θερμική κάμερα και κιάλια καταστράφηκαν, ενώ κατασχέθηκαν ένα BKC και AK-47.

Αυτές οι ενέργειες οργανώθηκαν για να εκδικηθούν τις ενέργειες του κατεχόμενου τουρκικού κράτους εναντίον του λαού μας τον περασμένο μήνα. "

Ταυτόχρονα, η οργάνωση ''Τα παιδιά της Φωτιάς'', πραγματοποίησαν 76 επιθέσεις, με στόχο κατά γραφείων του AKP και του MHP.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.